buyukkaptan90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş çektiğin bikaç fotoyu upload edebilirmisin?ARKADAŞIM BU TELEFONU KULLANMASINI BİLMEYENLER YANİ TEKNOLOJİK ANLAMDA BİLGİ YETERSİZLİĞİ OLANLAR BİRDE 3 KURUŞ PARA VERİP CİHAZDAN TAKLA BİLE ATMASINI BEKLEYENLER TELEFONU KÖTÜLER ama telefondan memnun olanlar yani teknoloji ile arası iyi olanlar bu cihazdan çok memnun aynı benim gibi aa bak şunuda belirteyim piyasada çok daha iyi cihazlar da var ama buda bütçe meselesi 3 kuruşa 5 köfte olmaz.
bi bezle sil bende jlatin kullanıyorum arada bi çıkarıp siliyorumArkadaşlar size bi sorum olacak 5800 aldım çokda memnunum telimden yaklaşık 1 ay oldu maksimum verim aldım ekranı korumak için koruyucu jiletin aldım yapıştırdım bir müddet sonra çıkardım ama ekran yapış yapış elimi sürsem hemen iz yapıyor kullanamıyorum acaba bu yapışkanlığı nasıl giderebilirim yardımcı olur musunuz...
bence hiç yanaşmayın başka telefon alın benden söylemesi. isterseniz bende var size satayım yaklaşık 5 aylık 3 kere servise gitti ....
Arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum öncelikle kamera ve wifi görüşlerinzi bekliyorum.
5800 Kullanıcıları çektikleri fotoğrafları gönderirseniz sevinirim (özellikle karanlık ortamlarda çekilmiş fotoları)
Şimdiden teşekkürler
Bence yanlış yönlendirme yapma, ben ilk çıktıgı hafta aldım. Hiç servise gitmedim . 3 güne bir yazılımını değiştiriyorum. Kullanmayı bilmiyorsan isteyene mani olma...
Kullanmayı bilmediğim için mi bu sorunları yaşadım bana bi açıklarmısınız?
Cihazın sorunlu olduğunu internetten okudum ama onlar eski versiyonlardı yeni versiyonlarda sorun yoktur diye düşündüm telefonu incelemeden aldım.
1) Telefonu aldım evde bir güzel inceledim internetteki sorun ortaya çıktı " kasa açıklığı" servise gitti yapıldı geldi.
2) Telefonun versiyonu güncellenmiş olmasına rağmen içerisinde herhangi ıvır zıvır mp3 olmamsına rağmen " Kendi kendini resteyip" durması.
3) Bu da son güzelliğiydi telefonun "Doğru dürüst konuşma yapamıyordum hep kesilmeler yaşanıyordu"
ama artık bi sorun kalmadı inşallah daha sorun çıkmaz.ama telefondan çok soğudum.alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Not: Bu olumsuzluklar 5 ay içinde meydana çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?