5800 Kullanıcıları içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Kullanıcıları içeri
Arkadaşlar 5800 almayı düşünüyorum öncelikle kamera ve wifi görüşlerinzi bekliyorum.

5800 Kullanıcıları çektikleri fotoğrafları gönderirseniz sevinirim (özellikle karanlık ortamlarda çekilmiş fotoları)

Şimdiden teşekkürler

Tepkiler: Zafer Arslan
bende almayı düşünüyorum ama kararsizim
telefondan şikayetci oldugunuz bi yön varmı 5800 kullanıcıları ?

frosty

Üye
bence hiç yanaşmayın başka telefon alın benden söylemesi. isterseniz bende var size satayım yaklaşık 5 aylık 3 kere servise gitti ....

orhaan48

Üye
ARKADAŞIM BU TELEFONU KULLANMASINI BİLMEYENLER YANİ TEKNOLOJİK ANLAMDA BİLGİ YETERSİZLİĞİ OLANLAR BİRDE 3 KURUŞ PARA VERİP CİHAZDAN TAKLA BİLE ATMASINI BEKLEYENLER TELEFONU KÖTÜLER ama telefondan memnun olanlar yani teknoloji ile arası iyi olanlar bu cihazdan çok memnun aynı benim gibi aa bak şunuda belirteyim piyasada çok daha iyi cihazlar da var ama buda bütçe meselesi 3 kuruşa 5 köfte olmaz.

Konu Sahibi
Kardeş çektiğin bikaç fotoyu upload edebilirmisin?

Şimdi kardeşim parasının hakkını fazlasıyla veriyor
8 GB hafıza
Wifi
360x640 Çözünürlük
3.5 G
GPS SÜPER ÇALIŞIYOR
....

Konu Sahibi
5800 ile çekilen fotoğrafları upload edebilirseniz çok sevinirm arkadaşlar

karayns

Üye
Arkadaşlar size bi sorum olacak 5800 aldım çokda memnunum telimden yaklaşık 1 ay oldu maksimum verim aldım ekranı korumak için koruyucu jiletin aldım yapıştırdım bir müddet sonra çıkardım ama ekran yapış yapış elimi sürsem hemen iz yapıyor kullanamıyorum acaba bu yapışkanlığı nasıl giderebilirim yardımcı olur musunuz...

bi bezle sil bende jlatin kullanıyorum arada bi çıkarıp siliyorum

JayJayyy

Üye
tavsiye ederim güzel tlf.

_ARDA_

Üye
bence hiç yanaşmayın başka telefon alın benden söylemesi. isterseniz bende var size satayım yaklaşık 5 aylık 3 kere servise gitti ....

Bence yanlış yönlendirme yapma, ben ilk çıktıgı hafta aldım. Hiç servise gitmedim. 3 güne bir yazılımını değiştiriyorum. Kullanmayı bilmiyorsan isteyene mani olma...

uzatmayacağım.
teknoloji seviyorsan al....

karasi49

Üye
Slm. arkadaşlar bu telefonu yaklaşık 5 aydır kullanıyorum 2 kez serfise gitti. ilk sorun aşırı ısınma ve kilitlen me ikinci sorun tamamen kilitlenme. kullanım amacına göre değişir fakat ben oldukça memnunum internet olayında bilgisayardan farksız ve kullanışlı hafıza olarak yeterli deneçek kadar iyi. performans açısından da oldukça iyi sayılır benim için en önemlisi ise navigasyon özelliği son derece mükemmel. geri kalan özellikler ise her telefonda olabilecek şeyler. gerisi size kalmış.

--------------- Ekleme ---------------

büyük kaptan kamera 3.2 megapiksel iyi bir oran. bu oran video çekmek için ideal ve bu makina videoda gerçekten çok iyi mükemmel bir görüntü sağlıyor fakat aynı şey resim için söz konusu değil. çok iyi bir görüntü vermiyor. gece çekimlerinde çok kötü gün ışığında doğru ayarları yapınca biraz daha iyi görüntü alabilirsin...

karayns

Üye
peki sende jlatini çıkardığında yapış yapış oluyor mu dokunuyorum ekrana rengarenk iz çıkıyor misal rehberi kaydırırken zorlanıyorum :S

kol@j

Üye
dokunmatik kullanma alışkanlığı geliştirmek lazım .. yoksa güzel bir telefon...
internete girişi de güzel...

yeterince uygulaması da mevcut...

alırsan şimdiden hayırlı olmasını dilerim

NOT: şuna dikkat edin dokunmatiktir... vurmatik, tıkmatik, delmatik değildir...
telefonuna bir bakabilir miyim diyenler uğraşabilirler....

karayns

Üye
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sorunumu yazdım yardımcı olun daha jiletin almak istemiyorum ama bu ekrandaki yapışkan maddede gitmiyor sizce zamanla düzelir mi bezle ne kadar sildiysem daha kötü oldu ne yapmam lazım aynı sorunla karşılaşan var mı....

--------------- Ekleme ---------------

telefonumdan çok memnunum, galiba nazar değdi bilinmedik marka ekran jlatinlerini tavsiye etmiyorum kesinlikle almayın şimdi ne yapacağımıda bilmiyorum

frosty

Üye
Bence yanlış yönlendirme yapma, ben ilk çıktıgı hafta aldım. Hiç servise gitmedim. 3 güne bir yazılımını değiştiriyorum. Kullanmayı bilmiyorsan isteyene mani olma...

Kullanmayı bilmediğim için mi bu sorunları yaşadım bana bi açıklarmısınız?

Cihazın sorunlu olduğunu internetten okudum ama onlar eski versiyonlardı yeni versiyonlarda sorun yoktur diye düşündüm telefonu incelemeden aldım.

1) Telefonu aldım evde bir güzel inceledim internetteki sorun ortaya çıktı " kasa açıklığı" servise gitti yapıldı geldi.
2) Telefonun versiyonu güncellenmiş olmasına rağmen içerisinde herhangi ıvır zıvır mp3 olmamsına rağmen " Kendi kendini resteyip" durması.
3) Bu da son güzelliğiydi telefonun "Doğru dürüst konuşma yapamıyordum hep kesilmeler yaşanıyordu"
ama artık bi sorun kalmadı inşallah daha sorun çıkmaz.ama telefondan çok soğudum.alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Not: Bu olumsuzluklar 5 ay içinde meydana çıkmıştır.

Telefonu 5 aydır kullanıyorum hiç Bir Sorunum Yok....
Çokta iyi beklentiler beklenmemeli aslında nede olsa 3.2 (5 Değil sonucta)En fazla bukadar...

Bol güneşli Ortamda çekilmiş fotoğraf
Gölgeli Ortamda Çekilmiş fotoğraf

Karanlık Ortamda Flash İle çekilmiş bir fotograf ((Aydınlıkmış gibi göründüğüne bakmayın))
Flash la gece modunda çekildiği için aydınlık görünüyor resim ^^

Gece olmasada karanlık ortamda çekilmiş bir fotoğraf
Gece Modunda çekilseydi fotoğraf daha net olabilirdi..^^
Flash la çekilmiş olsaydı aydınlık olabilirdi...
Karar Senin arkadaşım...

Öncelikle geçmiş olsun diyorum.Gerçekten zor bir durum.Bu olumsuzluklar yaşanmıyor değil.Bazı kullanıcılar sorunlarla karşılaşırken bazıları hiç karşılaşmıyor.Bunun Nokia'nın telefonları ürettiği fabrikalardan kaynaklandığını düşünüyorum.Çünkü telefonun kullanma kılavuzunu okurken bir cümle gözüme çarptı.Tam olarak hatırlamasamda şöyle diyordu "Telefonunun üstün el işçiliği ürünüdür".Bu cümleden hareketle Nokia'nın üretim yapan fabrikalarını düşündüm.Bazıları orta ve gelişmiş ülkeler iken bazıları uzakdoğuda düşük işçi yevmiyesi veren ve seri üretim yapıp kaliteyi düşüren ülkeler.Bu yüzden Nokia üretimlerinin bir kısmının parçadan değil ama monteden defolu olduğunu düşünüyorum.Türkiye'deki kullanıcı sıkıntılarını da buna bağlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...