5800 Kullanıcıları Baksin ...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kullanıcıları Baksin ...!
Arkadaşlar Öncelikle Merhaba.

Bilindiği üzer Yakın zamanda V40 Kullanıma sunulmustur. Ben 5800 EM kullanıcısıyım Suan 2 tane sorunum var ve bu yuzden Versiyon yukseltmeyı dusunuyorum 1. Wireles den baglantılarda Ağ Gecidi sorunum. 2. Cok mesaj atan biriyim ve 2.3. satırdan sonra telefonda Aşırı bir ağırlaşma Yaşanıyor ve mesaj yazmak imkansız bir hala geliyor.

Peki Şimdi size danışmak istediğim V40 da Bu sorunların Her hangı biri Fix Lendimi ? V40 kullanıpta bu sorunları yaşayanlar var mı ? Ve V40 kinetik tuş özelliği gibi bir özellık eklenmıs , ek ozellıklerı paylasırsanız sevinirim :oke:

Saygılar.

serhat//

Üye
_porqueroque_ : bende 5800 XM kullanıcısıyım mesajda yaşadığın problemin aynısını bende yaşadım, mesajlardayken yazma dilini ingilizce yaparsan satırlardaki yavaşlamanın gideceğini göreceksin. Syg.

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
Evet. onu Denedım Ama T9 kullanan biri için yada söyle soylım sana I Yerine i U yerıne Ü yazmak garip oluyor bazen onuda qectım T9 ımkansız hale gelmekte cunku sozcukler ing diline göre cıkıyor

serhat//

Üye
Evet. onu Denedım Ama T9 kullanan biri için yada söyle soylım sana I Yerine i U yerıne Ü yazmak garip oluyor bazen onuda qectım T9 ımkansız hale gelmekte cunku sozcukler ing diline göre cıkıyor

Evet bende bu konuda dertliyim t9 kullanmıyorum o yüzden, artık ingilizce karakterlerde yazıyorum mesajları en hızlısı bu oluyor :)

cmlky

Üye
Ben zaten ingilizc karakterlerde yazıyordum .. Ama ARkadaşıN Sorusuna Yanıt Gelmedi hala :(

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar V40 a yukselttım telefon u ama pek bı degısıklık goremedım ozellıklede kınetık tus ozellıgı dedıklerı ozellık tam anlamıyla nedir ?

Dıkkatımı ceken bişi oldu yanlız dokunmatıkte baya bı hassaslasma var

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
Hemen Geç Hepsi Çözüldü...

Progressivity

Progressivity

Üye
forumu biraz incelesen konuları bu konuyu açmana bile gerek kalmazdı :)

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadasım teLefonu iLk aLdıqımda bende de OLuodu msjda yavaşLama; sürümü yenıledım bide ayarlar-telefon-dokunma girişi-yazma hızı-cok hızlı yaptım artık sorun yasamıorum.

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye
    Konu Sahibi
V20.0.012 vardı telefonumda bugun V40 a yukselttım Sonuc olarak . mesaj yazarken donma sorunu ortadan kalktı . Wireles ıle ılgılı sorunum ıse onun ufak bı ayarı oldugunu soyluyorlar hala cozmus degılım.

Herhangı bi sorun yok Dokunmatıgın daha hassas oldugunu fark ettım kı bu quzel olmus. Kitentık tus ozellıgı eklenmıs Seste qoruntulerde herhangı bı degısıklık yok Son wersıyon u atmanı tavsıye ederim

Bilginize.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Kinetic scroll eklenmiş (iphone gibi kaydırma özelliği)
Otomatik rotasyon eklenmiş(msj yazarken telefonu yan yatırdığınızda Qwert klavye gelior)
Telefonun tuş kili kapalıyken birisi aradımı iphone tarzı kaydırma özelliği eklenmiş kaydırarak telefonu cevaplıyor
Telefonun dokunmatiği biraz daha hassaslaşmış.
Telefonun Ekran Dönmeleri ve hızında Çok Byk Olmasada bir artıs var
Wireless Sorunu Bn daha yasamadım
Mesajlardada Bi yavaslık yoq..100 defa ard arda bastm yinede tıq yok :D
Bnm aklıma gelen özellikler bunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt