5800 Kullananlar Yardımcı Olabilirler Mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
5800 Kullananlar Yardımcı Olabilirler Mi ?
Öncelikle merhaba ben foruma yeni üye oldum.Bugün nokia 5800 aldım.Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım kimisi çok güzel telefon diyor,kimiside iğrenç bir telefon diyor.Neyse sizide sıkmadan sorularuma geçmek istiyorum,şimdiden teşekkürler.

• Telefon normalde güzel resim çekiyor ama gece karanlıkta güzel bir görüntü yakalayamıyor buğulu oluyor.
  • Yeni versionu varmış sanırım v.40 ben yüklemeye çalıştım "Nokia Software Updater" diye bir program söylediler yükledim çalıştırdım ama malesef başarısız oldu hata aldım.
  • Telefon arada donuyormuş acaba doğru mu?
  • Son olarakta acaba siz aldığınızdan memnun musunuz?

kamerada sorun var evet ama düzeltecekler bunu çünkü fotoğraflar hep flu çıkıyor
yeni versiyonu NSU ile yükleyebilirsin ama eğer kendin yükleyemiyorsan bir nokia shoptan yükletebilirsin
yeni versiyona yükselttiğinde telefondan donma problemi kalkacaktır
ben oldukça memnunum telefonumdan bir iki kusur var düzeltilse çok iyi olur dediğim ama bu haliyle bile bu paraya bundan özelliklisini bulmak inan çok zor ben gayet memnunum kardeşim

cgedikk

Üye
kardeşim mümün kardeşiminde dediği gibi telefon özellik bakımından fazla bir cihaz. Wlan olması hafıza olarak güzel destek vermesi ve de sonucta Nokia.şahsen benim aradığım tüm özellikler bu cihazda mevcut.benim için pocket pc gibi.internetini kullanmak facebook, youtube, messenger bunların hepsini yapabilmek ha unutmadan ücretsiz maps de eklendi süper bence.pişman olacağını düşünmüyorum.hayırlı olsun

Konu Sahibi
Buna sevindim çünkü şöyle bişey var telefonu aldım ama kime sorsam ay çok kötü felan oyu var,şuyu var,buyu var diyorlar hevesim gursağımda kaldı

bence çok guzel telefon karanlıkta gece moduna alınca kamerayı gayet guzel çekiyor flaşlı

Çok iyi yaptın 5800 alarak.

Fotoğraflar nasıl Flu çıkıyor ya bende öyle bir problem yok. Gece çekimi kalitesiz olması normal. Telefon müzik odaklı bir telefon fotoğraf odaklı değil. "Carl Ziess optik var nasıl kötü gece çekimi olabilir yaaaaa" gibi saçma sapan yorumda bulunan varsa haberi olsun Carl Ziess optik sizlere gece çekimini hiçbir zaman vaadetmedi. Çekilen fotoğraftaki ışığın yansıma oranını en aza indirip en doygun rengi vermeyi vaadetti. Gel gelelim Carl Ziess'de 3 farklı optik tipi var 5800'lardaki "Tessar" modeli.

Aradaki farkı gözünüzle görerek anlamak için bir camın arkasından Carl Ziess optikli bir makina ile fotoğraf çekin ardından aynı değerde megapixel kalitesine sahip başka bir makina ile çekin. Yansıyan ışık ve solan renk size aradaki farkı açıkca gösterir.

Güncellemeyi ben Nokia Club bayiilerinde yaptırıyorum. Kendim 1 kere denemye kalktım hata aldım bidaha uğraşmadım.

Donma falan olmuyor. Telefonun kendi hafızasını doldurmadığınız sürece kasma dahi olmuyor. (Bende 34mblik yer kaldı Telefon hafızasında hala kasma bile olmuyor)

Aldığıma sonuna kadar memnunum verdiğim paranın her bir kuruşunu sonuna kadar hakediyor.

Konu Sahibi
Benim telefonun versionu v30 acaba bundan kaynaklanabilir mi buğulu çekmesi ?

Cs***MaN

Üye
kamerası gece çok iyi çekim yapmaz bu doğru - telefon su ana kadar hiç donmadı- v40 versynnda fazla bir yenilik yok gncllemesende olur - iyiki almışım telefonu...

Cs***MaN v40 konusunda sana katılmıyorum.

v40'a kesinlikle güncelleyin. Telefonun hızında ve 3d Performansına iyileşme söz konusu. Kinetik kaydırmayı sevmek sevmemek size kalmış bana göre hoş bir özellik kullanış açısından biraz daha rahatlaştırıyor. BlueTooth'daki bağlantı sorunları sona erdi detaylarda daha birçok yeniliği var.

Konu Sahibi
Arkadaşlar v.40 güncelleme yaparken hata alıyorum + bu güncellemeyi yaparsam eğer telefon garanti kapsamı dışına mı çıkıyor?

zezu_5

Üye
internet bağlantında sorun olabilir o yüzden tekrar dene bu işlemi

brawo_41

Üye
bndede aynı hata var arkadaslar

ishak12

Üye
arkadaşım bu telefonu biraz daha kurcalarsan yani iyice öğrenirsen güzel olduğunu farkedeceksin.bir de v40 ı yükle derim yeni özellikler şahane olmuş.dediğim gibi biraz kurcalamaya bak ama bozma

Seni benim konuma yönlendiriyim kardeş.

İmzamdaki linke tıkla

arkadaşım telefon süper bir telefon pişman olmazsın kesinlikle telefonda donma filan olmuyo en azından ben böle bi sorunuyla karşılaşmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...