Arkadaşlar bende alalı 2 hafta oldu söylemek isterimki telefon bi teknoloji harikası dokunmatik oluşu yeter ama bazı eksiklikleri var nokıa işini bilen bi şirket eski telefonum 5610 XpressMusic di telefonun sesi akıllara zarar iyi bir kulakklıkla bende sesi seven bi insanım inanırmısınız bu telefonu alırken 5610 dan daha iyi olacağını düşündüm (ses açısından) ama bi berbat bence 130 db gücünde sony marka 5610 dan kalma kulaklıkla bile berbat bi ses veriyo o canımı sıktı birde kamerası kötü dediğim gibi adamlar hepsini yapsa 5830 diye çıkardımı ona ne koycak onlarda haklı ama telefonu almayı düşünen varsa tek kelimeyle mükemmel bir tel özelliklede win 7 yi kurunca daha bi güzel oluyo ama pek tavsiye etmem tel biraz yavaşlıyo ama herşeye rahmen güzel bir tel ve telefoncuyla anlaşdım n95 kamerasını takacak bide öle denicem ses sorunuysa bakanlık yasaklıyomuş şimdi bütün tellerde yüksek sesi ondan böleymiş telefonun biosna giren bi program varmış onla bu e250 lerdeki gibi ses ayarlana biliyomuş ama tel garanti dışı kalıyo ben 2 yıl kadar kullanırsam öle yapacam herkese ii günler...