5800 kullananlar görenlerden bir yardım istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullananlar görenlerden bir yardım istiyorum!
bende 5800 var ama sesini karşılaştırıyorum arkadaşımda samsung var modelini bilmiyorum karşılaştırıyoruz onunki geçio yardım edin lütfen benim bilmediğim bi ayar flnmı var

--------------- Ekleme ---------------

cevap verin lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl samsung geçiyor? ben sınıfta 30 kişiye müzik dinletiyorum yahu nasıl sesi az olur..sana öyle geliyor..ama eğer yüklediğin mp3 lerin sesi düşükse o zaman az gelir,onların sesini mp3gain adlı programla 90db le ayarla bak nasıl sesi çıkıyor..

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
mp3gain ve dp ne anlatırmısın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mp3gain mp3lerin sesini yükselten program db ise sesin desibeli..netten mp3gain diye ararsan bulursun küçük bir program..

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
sende onlamı müzik dinlion

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayır kardeşim o program pc de müziklerin sesini yükseltir..

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
sen ekorayzırı en üst seviyemi yepıon ben öle yapıon kenardaki ses çubuğunuda son seviye yapıom geçemedi o gün samsungu

sen kendi telefonundaki ayarların hepsini söle bende öle yapayım deneyim lütfen

sen ekorayzırı en üst seviyemi yepıon ben öle yapıon kenardaki ses çubuğunuda son seviye yapıom geçemedi o gün samsungu

cevap ver lütfen

Progressivity

Progressivity

Üye
öncelikle mp3 ses kalitesinin 320kbps olması lazım değilse internetten 320kbps olanını bul sonra db sini ayarla yoksa bozma cızırtı yapar parçada iyi akşamlar kolay gelsin

fonbir

Üye
Samsunglar yüksek ses çıkartabiliyor ama cızıltılı, gürültülü ve net değil. 5800 ise çevresel (surrond), çok net bir ses sistemine sahip. Kulağınıza tutunca cızıltı duymazsınız ama Samsunglar'da cızıltı oluyor.

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle mp3 ses kalitesinin 320kbps olması lazım değilse internetten 320kbps olanını bul sonra db sini ayarla yoksa bozma cızırtı yapar parçada iyi akşamlar kolay gelsin

o 320 kbps olup olmadığına nerden bakcam ve o db ayarını nasıl yapcam nerden bakcam lütfen yardım

Progressivity

Progressivity

Üye
indirdiğin mp3ün üstüne tutunca fareyi bilgilerini göstermesi lazım yoksa goldwave le yapabilirsin ama biraz karışık öğrenmen lazım başta zaten karıştıra karıştıra öğrenmiştim bende kolay bişey yok maalesef kurcalayacaksın

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
:D güldürtme beni ya samsung da ne ses çıkıyor hoperlör bile yok onda ahize den çalıyor :D

rafi1994

rafi1994

Üye
seninkinin sesinin az olması imkansız ama ,illaki öyle diyosan kalite bakımından 5800 sesi bin basar hepsine

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
sizin kendi kullandığınız ayarları söleseniz ekorayzır ses yüksekliği stero genişletmeyi fln

bymanly

bymanly

Üye
dostum bende 5320 kullanıorum 5800 dan farkı dış görünümü evet samsungun sesi daha cok cıkıor ama kalitesi cok daha düşük 2 sinde de aynı parçayı çaldır senn telefondan ne dedigi anlaşılır ama samsungta ne dedigi anlaşılmıor ekolayzer ayarını şarkıya göre yapıcaksın şarkı rock sa rocka pop sa pop a caz sa caza alıcaksın o en ii ekolayzer ayardırı bide kendi ekolayzer ayarını yaparsın bütün hepsini ful yaparsın ama o zmn ses kalitesi düşer senn dedigin gibi samsung tan daha cok ses cıkmasını istiorsan hepsini ful yap ama kalite daha önemlidir xpress music die aldım sesi cıkmıor die sakın kendine dert etme kalite daha önemlidir....

fonbir

Üye
:D güldürtme beni ya samsung da ne ses çıkıyor hoperlör bile yok onda ahize den çalıyor :D

Doğru. :)

dostum bende 5320 kullanıorum 5800 dan farkı dış görünümü evet samsungun sesi daha cok cıkıor ama kalitesi cok daha düşük 2 sinde de aynı parçayı çaldır senn telefondan ne dedigi anlaşılır ama samsungta ne dedigi anlaşılmıor ekolayzer ayarını şarkıya göre yapıcaksın şarkı rock sa rocka pop sa pop a caz sa caza alıcaksın o en ii ekolayzer ayardırı bide kendi ekolayzer ayarını yaparsın bütün hepsini ful yaparsın ama o zmn ses kalitesi düşer senn dedigin gibi samsung tan daha cok ses cıkmasını istiorsan hepsini ful yap ama kalite daha önemlidir xpress music die aldım sesi cıkmıor die sakın kendine dert etme kalite daha önemlidir....

Evet. Nokia'nın sesi çok kaliteli. Ses yüksekliği ve Streo Genişletmeyi hoparlörden müzik dinlerken kapatırsanız ses daha yüksek çıkar.

Bu arada şu Çin malı telefonlar var. 2-3-4 ilginç sayıda hoparlörleri oluyor ve gerçekten çok fazla ses çıkıyor ama kalite 0.

5800'ı olanlar: Elinizdeki kalite... Rahat olun.

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
nokia her türlü samsungtan iyidir hele 5800

327hasan327

Üye
    Konu Sahibi
yapıom en üst seviye ama geçemio gene ama gerçekten çok kötü sesi var samsungun cızırtısı daha çok çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt