327hasan327
Üye
öncelikle mp3 ses kalitesinin 320kbps olması lazım değilse internetten 320kbps olanını bul sonra db sini ayarla yoksa bozma cızırtı yapar parçada iyi akşamlar kolay gelsin
güldürtme beni ya samsung da ne ses çıkıyor hoperlör bile yok onda ahize den çalıyor
![]()

dostum bende 5320 kullanıorum 5800 dan farkı dış görünümü evet samsungun sesi daha cok cıkıor ama kalitesi cok daha düşük 2 sinde de aynı parçayı çaldır senn telefondan ne dedigi anlaşılır ama samsungta ne dedigi anlaşılmıor ekolayzer ayarını şarkıya göre yapıcaksın şarkı rock sa rocka pop sa pop a caz sa caza alıcaksın o en ii ekolayzer ayardırı bide kendi ekolayzer ayarını yaparsın bütün hepsini ful yaparsın ama o zmn ses kalitesi düşer senn dedigin gibi samsung tan daha cok ses cıkmasını istiorsan hepsini ful yap ama kalite daha önemlidir xpress music die aldım sesi cıkmıor die sakın kendine dert etme kalite daha önemlidir....
yapıom en üst seviye ama geçemio gene ama gerçekten çok kötü sesi var samsungun cızırtısı daha çok çıkıyordostum bende 5320 kullanıorum 5800 dan farkı dış görünümü evet samsungun sesi daha cok cıkıor ama kalitesi cok daha düşük 2 sinde de aynı parçayı çaldır senn telefondan ne dedigi anlaşılır ama samsungta ne dedigi anlaşılmıor ekolayzer ayarını şarkıya göre yapıcaksın şarkı rock sa rocka pop sa pop a caz sa caza alıcaksın o en ii ekolayzer ayardırı bide kendi ekolayzer ayarını yaparsın bütün hepsini ful yaparsın ama o zmn ses kalitesi düşer senn dedigin gibi samsung tan daha cok ses cıkmasını istiorsan hepsini ful yap ama kalite daha önemlidir xpress music die aldım sesi cıkmıor die sakın kendine dert etme kalite daha önemlidir....