5800 kullanan arkadaşlar ltfn bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanan arkadaşlar ltfn bakın
arkadaşlar. bnm şu an tlfnumun versiyonu v31 eğer v40a güncellersen açıp kapanma sorunu yaşayacağımdan endişeliyim ne gibi yenilikleri bunların ynnda ne tür zararları var bilgi verebilirseniz çok sevinirim

VE NASIL GÜNCELLEŞTİRİRİM YARDIM LTFN PC SUİTEDEN V31 OLMASINA RAĞMEN EN GÜNCEL YAZILIMA SAHİPSİNİZ YAZIYOR NE YAPMALIYIM ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TŞKKRLER...

s3rc4n-91

s3rc4n-91

Üye
arkadaşlar. bnm şu an tlfnumun versiyonu v31 eğer v40a güncellersen açıp kapanma sorunu yaşayacağımdan endişeliyim ne gibi yenilikleri bunların ynnda zaraları var bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Arkadaşım ben o versiyonun şimdiye dek bi zararını görmedim :) Eger yükliceksen bekleme derim. Yeniliklerine gelince, Telin eminim hızlanıcaktır ve Dynamic scrollinh var bilirsin belki o özellikte gelicek, bu özelligi rehber ve menü gibi bi kaç yerde farkedebilirsin kayarak aşagı ve yukarı hareketlenmeni saglayacaktır. Benim telimde her hangi bir sorun yok şuan ve telimi 2 kat daha sevmeye başladım arkadaşım.. :)

zezu_5

zezu_5

Üye
ev ekranı değişti 5800 daha bi güzel oldu bu v40 ile :)

moun

Üye
selam dostum versiyon 40 a yükselt, bence çok güzel olmuş.Telefonunu eğer güncelleme yaparken v.31 den başka versiyon görmüyorsa(yani en güncel sürümü v.40) senin telefonunun product kodunu değiştirmen, product kodunu değiştirdiğinde pc suitle güncelleme yaparken v.40 kesinlikle görecektir.product kodunu değiştirmen için öncelilke Nemesis programını bulup yüklemen lazım ve sonre değiştirmen gerekli aklında olsun pc suiti görev yöneticisinden kapatıp nemesisi çalıştır çakışma yapmasınlar...bu arada product kodunu değiştirmenin zararı yok ama garantili bir telefon ise eski product kodla garantiye yollaman lazım arıza yaptığında kolay gelsin

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞ SAKAT İŞ PRODUCT KODU GARANTİ FLN DYORSUN AMAN DAHA YENİ ALDM TLFNUMU EKSİK KALSIN V40 :D :ehe

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım güncellemeyle garantini hiç bir alaksı yok bildiğim...kadarıyla önemli olan güncellerken sarjın olsun başka sorun yok....bide güncelleme sırasında elektrik gitmesin:ehe

fbforever

fbforever

Üye
Product kodu geri değiştirebilirsin :oke:

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Günceleme internetten indirip sonra yüklüyo dimi telefona. Laptop var telefonunda şarjı olsa bi sorun olmas dimi! Şimdiden sorayımda :D

fbforever

fbforever

Üye
Olmaz birşey... :oke:

delikaan_05

delikaan_05

Üye
jga rmin ne arkadaşlar ve ne özellilere sahip ayrıca nasıl yükleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt