5800 kullanan arkadaşımızın kalemi düşmüş onun yerine ne kullanmalı

Sponsorlu Bağlantılar

5800 kalemi kaybolunca yerine hangisi kullanılır

• Kullanılan toplam oy
    69
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Kalemi tutan küçük bir diş kırılmasıyla hepimizin kalem yuvası gevşemiş kimi zaman da düşmüştür..Yeni kalem alsan yine düşer ki tek satılıyor mu bilmiyorum ama yeni bir arka kapak al böylece hem kalemin olur hem kapağın yenilenmiş olur..
Not: Ben parmak kullanıyorum kaleme lüzum yok :)

sucer42

sucer42

Üye
ben parmalklı**rum _ :ehe:kop::naughty::aha:

arif.kysgllr

Üye
arkadaşım ben e-bay'den 9 tane aldım, konya'da şu anda kalitesine ebadına bakmadım orjinal değildir ama orjinal görünümündedir, zaten amacı sivri zarar vermeyen bir nesneyle dokunmak, istersen bir tanesini sana gönderebilirim, kargo ücreti ödersin sadece

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben e-bay'den 9 tane aldım, konya'da şu anda kalitesine ebadına bakmadım orjinal değildir ama orjinal görünümündedir, zaten amacı sivri zarar vermeyen bir nesneyle dokunmak, istersen bir tanesini sana gönderebilirim, kargo ücreti ödersin sadece

varya türk insanının bu yardımsever tavrına hastayım İYİ TÜRKÜM dedirtiyorlar
KONU GIRGIR ŞAMATA GERÇEK Bİ KONU VARDI ONU KOMEDİYE DÖNÜŞTÜRDÜK bana lazım değil bi arkadaşımıza lazımmış ama sorun çözülmüş galiba :D :bye2::naughty:

flunight

Üye
tırnağını sivri kes ucunuda törpüle al sana kalem

arif.kysgllr

Üye
varya türk insanının bu yardımsever tavrına hastayım İYİ TÜRKÜM dedirtiyorlar
KONU GIRGIR ŞAMATA GERÇEK Bİ KONU VARDI ONU KOMEDİYE DÖNÜŞTÜRDÜK bana lazım değil bi arkadaşımıza lazımmış ama sorun çözülmüş galiba :D :bye2::naughty:
walla kardeş açık söylemek gerekirse amacım gittigidiyor sahibinden.com gibi yerlerde satmaktı ama bu foruma yeni üye oldum, direkt satış yapmak için üye olmuş gibi olsun istemedim, dandik kaleme 10-15 lira isteyen telefoncular utansın 7 tanesini 3,5 dolara aldım kargo dahil, diğer 2'si sehpa kılıf ve 2 kalem şeklinde 4,5 dolara aldım, ihtiyacı olan varsa 1 haftaya konya'da olurum 2-3 tanesini isteyenlere gönderebilirim, yakınlardan arkadaşlardan da isteyenler var, ben telefonu 2. el aldım, aldığım ilk gün nilüfer turizm otobüsünde düşürdüm kaybettim(h)

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu konu niye çöpe atıldı ve aktif modlara soruyorum hani çöpe atıosunuz bari bi mesajla belirtin
sonra tekrar aktif olmuş konu

tecman

Üye
walla kardeş açık söylemek gerekirse amacım gittigidiyor sahibinden.com gibi yerlerde satmaktı ama bu foruma yeni üye oldum, direkt satış yapmak için üye olmuş gibi olsun istemedim, dandik kaleme 10-15 lira isteyen telefoncular utansın 7 tanesini 3,5 dolara aldım kargo dahil, diğer 2'si sehpa kılıf ve 2 kalem şeklinde 4,5 dolara aldım, ihtiyacı olan varsa 1 haftaya konya'da olurum 2-3 tanesini isteyenlere gönderebilirim, yakınlardan arkadaşlardan da isteyenler var, ben telefonu 2. el aldım, aldığım ilk gün nilüfer turizm otobüsünde düşürdüm kaybettim(h)

Arkadaşım bende dolmuşta düşürdüm kalemi yanlış anlama elinde varsa gönderebilir misin ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
vayyyy reklamcı XD kendi konusuna zıplatıo :D ama yararlı bişi kaleme bant sarmak saol
takıldım bu arada şaka yani neden paylaşmayasınki :) :d::d::d:

Düşmesin yani.Jilet milet kullanan varmış acıdım:d::d::d:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar tabikide kalemin yerine kalem kullanılır.kürdan kullanılırsa ekran 2 ayda çizilir gider,jiletten bahsetmiyorum bile zaten:ehe,önerecegim 2 şey var ya 5800 ın yanında gelen lastikli aparat,ya da kalem.aslında kalem arkasındaki silgide kullanılır da onu kullanacagınıza ekrana yumruk atın daha iyi:ehe.silgi ile hiç basmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt