5800 kulaklık farklı mı bu?

Sponsorlu Bağlantılar

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklık farklı mı bu?
Arkadaşlar ben telefonu aldığımda bana bu kulaklık çıktı kutu içinden.Ama herkeste farklı bi kulaklık var.Kuzendeki siyah olan konuşunca aklıma takıldı...

Bendeki:

Başkalarındaki :

Kafam karıştı şimdi...Farkları ne acaba.Hangisi daha iyi.Benimki sahte felan mı:kıskıs:

JayJayyy

Üye
benimkide beyaz son sürümler hep beyaz.beyaz daha iyi.

laveled

laveled

Üye
sürüm farkından dolayı 1 ve 2 sürümde siyah olanı verdiler son sürümde beyaz olanı

--------------- Ekleme ---------------

tabiki beyaz olanı daha ii bende siyahı var 3 sefer servise yolladım kulaklık sürekli bozuluyor hatta yine bozuldu

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bende de beyaz çıktı.beyazın daha kaliteli olduğu söyleniyor.bende memnunum kuLakLıkTan :)

herttoshe

Üye
Şahsen bende siyah kulaklık var ve hiç memnun değilim şimdi gidip adam gibi bi kulaklık alıcam.Beyaz kulaklığın perfosmansını bilmiyorum.

ptbull

Üye
Bu beyaz kulaklıkla ilgili bir sorum olacak arkadaşlar. Radyo frekanslarını değiştirebiliyoruz bu kulaklıkla ancak müzik çalar açıkken şarkı değişmiyor. Bende mi sorun var acaba?

JayJayyy

Üye
Öyle yapılmış sorundan değil.

OğuzcanAbi

Üye
beyazda acyip bi bas war kendinden geçirio inanın

umutngLr

umutngLr

Üye
o beyazı biz kendimiz edinebilirmiyiz acaba*

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
,Ya Herkez Beyaz KulakLık İyi Dior Ama Şarkı Dinlerken Kulaklıgın Düğmesine Basınca Ses GElior Sizdede Aynı Sorun Oluor mu Bu kuLakLıqı KullannLar

M3L!H

M3L!H

Üye
Benimkide siyah, ses çıkmıyor. Zaten orjinal kulaklığı kullanmıyorum. Sennheiser HD 407 Kulaklık aldım. Sub-Woofer dolu araba gibi sanki.. Çok iyi bir müzik kulaklığı. Boşverin beyazı siyahı, Sennheiser alın..

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
kulaklıkların farkı yok

ungood20

ungood20

Üye
beyaz iyi igib

HackerCelik

HackerCelik

Üye
arkadaşım o başkalarındaki olan kulaklık ilk çıkan 5800 larda veriliyordu ses kalitesi kötü olduğu için nokia kulaklıligi değiştirdi yani yeni alınan tellerin hepsinde artık bu kulaklık var benimkide beyaz olandan ve çok kaliteli ses veriyor tam müzik tutkunları için bence en iyisi beyaz olan

Iyi geceler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
o beyaz kulaklıktan bide ben alıyım:D :ehe fiyatı ne kadar bilen varmı ?

Crazy_Mehmet60

Crazy_Mehmet60

Üye
bende de beyaz çıktı.beyazın daha kaliteli olduğu söyleniyor.bende memnunum kuLakLıkTan :)
Ben hiç memnun değilim aldığımdan beri ses az çıkıyo cızırtılı veriyo sesi telefoncuya götüreceğim:ağlarım:

Anußis

Anußis

Üye
x3 e verilen kulaklıklarla aynı çok kaliteli bas seçeneği var yeniler yaşadı güle güle kullansınlar . X6 dada bunun biraz üstünü verdiler onda konusma tuşu yanında ileri geri ve çal tuşu var

--------------- Ekleme ---------------

o beyaz kulaklıktan bide ben alıyım:D :ehe fiyatı ne kadar bilen varmı ?

56 TL ye orjinal Nokia WH-205 kulaklığını satın alabilirsin.

Üst Alt