5800 kulaklık çok sıkıldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
5800 kulaklık çok sıkıldım
arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum ama 5800 kulaklığı beni çileden çıkarttı.

Aldığımda şu beyaz kulaklıklardan çıktı kutudan birinden ses çıkıyor diğerinden çıkmıyor hangi kulaklığı denesem aynı böyle bir sorun olmayan bir kulaklık önerirmisiniz lütfen yoksa 5800 ı satacam

bountykiller

bountykiller

Üye
arkadaşlar konu doğru yerdemi bilmiyorum ama 5800 kulaklığı beni çileden çıkarttı.

Aldığımda şu beyaz kulaklıklardan çıktı kutudan birinden ses çıkıyor diğerinden çıkmıyor hangi kulaklığı denesem aynı böyle bir sorun olmayan bir kulaklık önerirmisiniz lütfen yoksa 5800 ı satacam

kardeş 5 aydır wh 701 kullanıyorum. Henüz böyle bir sorun yaşamadım. ayrıca orjinal olarak kulaklığın satışınıda yapiorum ama henz sattığım wh 701 lerden bozulanını görmedim. İstersen yardımcı olabilirim?

---------- Eklendi @ 08:19:48 ---------- Yazıldı @ 08:09:18 ----------

kardeş 5 aydır wh 701 kullanıyorum. Henüz böyle bir sorun yaşamadım. ayrıca orjinal olarak kulaklığın satışınıda yapiorum ama henz sattığım wh 701 lerden bozulanını görmedim. İstersen yardımcı olabilirim?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Aldığın her kulaklık tek taraflı çalıyorsa sorun kulaklık değil cihazdadır.
ekolayzer ve ses ayarlarının olduğu yerde ses dengesini ayarla ortalı olsun belki yanlışlık vardır.
kulaklık girişindeki tırnakda gevşeme vardır olmadı bunu denersin küçük bir iğne ile hafif dışa çıkar o tırnağı.
Aldığımda diyorsun ya cihaz sorunlu yada ses dengesi ile oynamışsındır.
Eğer hiç anlamıyorsan telefoncuya götür bi baksın ayak üstü servise yollaman gerekebilir.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Creative EP-630 :oke:

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler sıfır aldım kutudan çıktığından bu yana böyle bir sorun var 2010 da almıştım

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir kulaklık aldım sorun çözüldü ilgilendiğiniz için teşekkürler konu kapatılabilir

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt