llakin1907
Üye
5800 kronik açılmama problemi :(
Daha önce telefonu daha yeni aldığımda böyle bir sorun yaşamıştım; yüklediğim programlardan ötürü telefon açılmıyordu burada yardım istedim sağolsun ''nadir3991'' yardımcı oldu hafıza kartına format attım ve telefon düzeldi, fakat sadece telefonuma uygun oyunları/uygulamaları (maxicepten) yüklememe rağmen neredeyse her yeni yüklememde bu sorunu yaşamaya başladım artık çok can sıkıcı hale geldi bu olay.
Mesela geçen sefer yüklediğim ve telefonun açılmamasına sebep olan hiçbir uygulamayı yeniden yüklemeye çalışmamama rağmen gene aynı sorun ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Bir de alakasız olacak ama 5800 ımı tam güncelleyecektim ki v40 ın hacklenemeyeceğini duydum bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler...
Mesela geçen sefer yüklediğim ve telefonun açılmamasına sebep olan hiçbir uygulamayı yeniden yüklemeye çalışmamama rağmen gene aynı sorun ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Bir de alakasız olacak ama 5800 ımı tam güncelleyecektim ki v40 ın hacklenemeyeceğini duydum bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler...