5800 kronik açılmama problemi :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 kronik açılmama problemi :(
Daha önce telefonu daha yeni aldığımda böyle bir sorun yaşamıştım; yüklediğim programlardan ötürü telefon açılmıyordu burada yardım istedim sağolsun ''nadir3991'' yardımcı oldu hafıza kartına format attım ve telefon düzeldi, fakat sadece telefonuma uygun oyunları/uygulamaları (maxicepten) yüklememe rağmen neredeyse her yeni yüklememde bu sorunu yaşamaya başladım artık çok can sıkıcı hale geldi bu olay.
Mesela geçen sefer yüklediğim ve telefonun açılmamasına sebep olan hiçbir uygulamayı yeniden yüklemeye çalışmamama rağmen gene aynı sorun ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Bir de alakasız olacak ama 5800 ımı tam güncelleyecektim ki v40 ın hacklenemeyeceğini duydum bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Daha önce telefonu daha yeni aldığımda böyle bir sorun yaşamıştım; yüklediğim programlardan ötürü telefon açılmıyordu burada yardım istedim sağolsun ''nadir3991'' yardımcı oldu hafıza kartına format attım ve telefon düzeldi, fakat sadece telefonuma uygun oyunları/uygulamaları (maxicepten) yüklememe rağmen neredeyse her yeni yüklememde bu sorunu yaşamaya başladım artık çok can sıkıcı hale geldi bu olay.
Mesela geçen sefer yüklediğim ve telefonun açılmamasına sebep olan hiçbir uygulamayı yeniden yüklemeye çalışmamama rağmen gene aynı sorun ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Bir de alakasız olacak ama 5800 ımı tam güncelleyecektim ki v40 ın hacklenemeyeceğini duydum bu konuda bilgilendirirseniz çok makbule geçer.
Teşekkürler...
canım maxicepte verilen her uygulama ve oyun uyumlu olacak diye birşey yok..ayarlardan uygulama yöneticisine girip yüklü uygulamalara bakarsan kırmızı olanlar uyumsuzdur..yani anlayacağın yine hafıza kartından kaynaklanıyor dikkat et hangi uyglamayı yükleyince bunu yapıyor o zaman onu kaldır..v40 hacklenmedi daha..

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
canım maxicepte verilen her uygulama ve oyun uyumlu olacak diye birşey yok..ayarlardan uygulama yöneticisine girip yüklü uygulamalara bakarsan kırmızı olanlar uyumsuzdur..yani anlayacağın yine hafıza kartından kaynaklanıyor dikkat et hangi uyglamayı yükleyince bunu yapıyor o zaman onu kaldır..v40 hacklenmedi daha..

baktım sadece 5 6 tanesi mavi diğerlerinin hepsi kırmızı onları silmelimiyim yani hatta nokia nın kendi sözlüğü için indirdiğim almanca bile kırmızı olarak gözüküyor anlamadım :S
teşekkürler artık tek tek yükleyip deneyeceğiz herhalde..

kendin_ol_19

Üye
Bende de oldu servise götürdüm 9 gün kodeste yattı telefon bi format için :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Kırmızı olanın uygun olmaması gibi bir durum söz konusu değil. Kırmızı olanlar kaynağı kapalı olanlar oluyor. Yani Suit ayarı yapılamaz dosya gönderilemez sadece aç ve oyna yada aç ve kullan.

Sorun telefondan ziyade hafıza kartından olabilir. Karttaki bilgilerini yedekleyip biçimlendirme deneyebilirsin yada telefonun kendi hafızasını bir kontrol et eğer 40mb'nin altında düşmüşse boşluk ağırlaşma olacaktır. Eğer telefonun hafızasında gerekli yer var ve hafıza kartına müdahale etmene rağmen hiçbirşey değişmiyorsa telefonun yazılımında problem var demektir. Servise vermeni tavsiye ederim. (Hafıza kartını biçimlendireceksen öncelikle içindeki bütün herşeyi yedekle. Biçimlendirme bitince sadece kök klasörler kalıyor geride. Ayrıca yüklü programlar da silinecektir.)

v40 Hacklenmedi sanırım. O konuyu ben Nadirden takip ediyorum fakat hacklemek yerine sertifika alabilirsin. opda.cn'ye başvurdum ve 24 saat içerisinde aldım ben.

llakin1907

llakin1907

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımlarınız için, tel. hafızası 47 mb boş, hafıza kartım 8gb/6gb boş hiç mp3 fln atmıyorum sadece oyun/uygulama.. şimdi v40 a güncelleyip hem telefona hard format atacağım hem de hafıza kartını biçimlendireceğim sonra neler olacak bakalım.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt