5800 Kırmızı Renk Yardim !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kırmızı Renk Yardim !!
Arkadaslar elimde 5800 kirmizi nokia var. cep telim agirlastigi icin hard format attim. Zaten sorunda ondan sonra basladi. Simdi sorunlarimi tek tek yazayim.

1 - Muzik calara girdigim zaman Bozulmus kutuphane onariliyor . Muzik ve podcast araniyor diyor. arama isi 5 - 10 dakika suruyor. Sonra verdigi mesaj bu : DOSYA BOZUK !!!!!

2 - Telefonu hard formattan once yedekledim. Formattan sonra yedek dosyasini gormuyor . !! Rehber uctu kisacasi ...

3 - Hafiza kartimin kimyasi bozuldu. Klasorlere girdigimde acayip isimi olan yada ismi ve uzantisi olmayan dosyalar var.

4 - Resimlerim vede videolarim artik acilmiyor. Benim icin artik bir onemi kalmadi. Zaten kaybetmisim verileri. ..

Bu telefonun yazilimi V5.2 en son yazilim yuklu. Bu yazilimi v5.1 e downgrade edebilirmiyim? Downgrade edemezsem eger orjinal yada modifiyeli v5.2 dosyasini yuklesem sorunlarim cozulurmu ?

Ayrica hafiza kartina format atacam. O garip dosyalar ve uzantisi olmayan dosyalardan kurtulmak icin.

Bana yardimci olabilecek arkadaslarima simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.

NOT : Cok ugrasma bana gel ben teknik servisim diyen varsa kocaeli Gebze , istanbul kartal - maltepe arasinda gelirim.

Irtibata gecmek isteyenler varsa ozel mesajla telefon numarasi verebilirse ararim...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce hafıza kartı ve tele formt at sonra ovi suilteden tekrar güncelle tamamdır

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlarim tek tek cozuldu.

1 - Telefonun yazilimini 20 lira karsiligi yeniden attirdim.Telefon kendisine geldi ve Muzikcalardaki sorun kalkti.
2 - 4 gb hafiza kartim vardi. Ne kadar format atarsam atayim karttaki o garip isimli ve uzantisiz dosyalardan kurtulamadim. 40 lira karsiligi 8 gb hafiza karti taktim telefona hafiza kartindan dosya okumasi duzeldi. Yani hafiza karti BOZULMUS.
3 - Telefonun yazilim yuklemesinden sonra butun guncellemelerini yaptim. O yonden sıkıntı yok.
4 Eski kart bozuldugu icin butun yedeklemelerimde resimlerimde videolarimda uctu :)) Artik yeniden cekecez video ve resimleri 8 gb karta allah ne verdiyse dolduracaz. :)

Simdi sizlerden tek ricam olacak. Sertifika sorunu icinde yardim edebilirmisiniz. ? Sertifika sitelerinden sertifika aldim yukluyorum ama genede programlari telefona atamiyorum!!! Sertifika sorunu yasiyorum kisaca...

accman

accman

Üye

1 - Telefonun yazilimini 20 lira karsiligi yeniden attirdim.Telefon kendisine geldi ve Muzikcalardaki sorun kalkti.
2 - 4 gb hafiza kartim vardi. Ne kadar format atarsam atayim karttaki o garip isimli ve uzantisiz dosyalardan kurtulamadim. 40 lira karsiligi 8 gb hafiza karti taktim telefona hafiza kartindan dosya okumasi duzeldi. Yani hafiza karti BOZULMUS.
3 - Telefonun yazilim yuklemesinden sonra butun guncellemelerini yaptim. O yonden sıkıntı yok.
4 Eski kart bozuldugu icin butun yedeklemelerimde resimlerimde videolarimda uctu :)) Artik yeniden cekecez video ve resimleri 8 gb karta allah ne verdiyse dolduracaz. :)

Simdi sizlerden tek ricam olacak. Sertifika sorunu icinde yardim edebilirmisiniz. ? Sertifika sitelerinden sertifika aldim yukluyorum ama genede programlari telefona atamiyorum!!! Sertifika sorunu yasiyorum kisaca...

bunları flash atarak sen de halledebilirdin sanırım..

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

iyide zaten 8gb hediye veriyorlar sen ne diye 4gb kullanıyodun ki ?

20tl ye versiyon yükleteceğine kendin evde bedavaya atabilirdin.

sertifika sorununa gelince opdadan cer ve dosyaları bide imzalama programı var onları indirip önce imzalama yapıcaksın sonra telefona atıcaksın

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeşim sn forumda iyice bir araştırma yap jak kullanımı ve flash atımı hatta youtubede videoları incele sonra telefonuna okadr çok aşık olacan ki n8 bile bu aşkı bölemez :aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::d::d::d::d::d::ehe:ehe:kop::kop::kop::kop::kop::ehe:kop::yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
bunları flash atarak sen de halledebilirdin sanırım..

Denemdim ama yemedi birde tam bilgi sahibi degilim hata yapmak istemedim o yuzden 20 tl ye yazilimi attirdim. GArantiden servise gitse 2 hafta beklemeyi gozum yemedi :)

-------------------------

iyide zaten 8gb hediye veriyorlar sen ne diye 4gb kullanıyodun ki ?

20tl ye versiyon yükleteceğine kendin evde bedavaya atabilirdin.

sertifika sorununa gelince opdadan cer ve dosyaları bide imzalama programı var onları indirip önce imzalama yapıcaksın sonra telefona atıcaksın
Telefonumu ikinci el aldim. Malum satan sahislar genelde hafiza kartlarini aliyorlar. Bende gittim 4 gb aldim bi tane oda bozuldu iyimi :))

Kendim atabilirdim ama fazla bilgim yok yazilim atma konusunda. Acikcasi zarar veririm diye teknik servise gittim orada attirdim yazilim. Sonrada guncellemelerini yaptim..

Sertifika sorununa gelince ne deniliyorsa yaptim ama yemedi :) En son care hacklemek olacak. Tavsiye edebileceginiz fazla kasmayan bir hack varmi V.52.0.007 icin ?

---------------------

kardeşim sn forumda iyice bir araştırma yap jak kullanımı ve flash atımı hatta youtubede videoları incele sonra telefonuna okadr çok aşık olacan ki n8 bile bu aşkı bölemez

Zaten bu telefon 1 senedir hedefimdi. Eski telefonum 6233 idi muzik konusunda cok iyiydi ama tamire verdim telefonun hurdasini verdiler bana :((
Bende ikinci elden 5800 aldim paraya kiydim. Telefonumu zaten seviyordum 5800 ile dahada iyi oldu.

Flash atmaya gelince usb kablosundami sorun var anlamadim gitti . Baglanamiyor usb ile. Pc suite de yuklu. Bakalim o sorunuda cozersem guzel bir CFW atarim....
---------------------------------------------------

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 ı 2. el kaça aldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt