5800 Kill me kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kill me kullanımı
Arkadaşlar telefonda kill me var ama ben burda hangi dosyaları kaptacağım onu bilmiyorum o yüzdende yanlış şeyi kapattığım için telefon ya kapanıyo yada bazı şeyler çalışmıyo bilen varsa söyleyebilirmi benm içinde başkaları içinde yararlı olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler :)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ilk açtığında a yerindekilerin hepsi terminate all de kapat diğerlerine dokunma

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ama peninputserver i kapatınca telefon reset atıyor

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ben şahsen öyle yapıyorum şuanda denedim peninputserveri kapattım bişi olmadı benim telefona

--------------- Ekleme ---------------

peninputserveri move to protected de onu korumaya alsın o zaman başka bişide problemin yoksa gerisini terminatelersin

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
diğer klasörde başka birşey kapatsak nolur

--------------- Ekleme ---------------

çünkü bir zaman sonra yavaş yavaş ram düşüyo ne doluyo bilmiyorum ama teli kapatıp açmadıkça yükselmiyor o biriken şeyler nerde bulabilsem zaten tel rahatlayacak

lutuf55

Üye
arkadaşlar nerden iniyo kill me lütfen linki yayınlarmısınz

----------Eklendi @ 14:31:47 ---------- Yazıldı @ 14:31:02 ----------

arkadaşlar nerden iniyo kill me lütfen linki yayınlarmısınz<br>

Deleted.

Üye
peninputserveri kapayınca bişey olmuyor bende. b deki şeyleri sırayla kapatmaya başladım 3. mü 4. mü birine geldim tel restartladı :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
peninputserveri kapayınca bişey olmuyor bende. b deki şeyleri sırayla kapatmaya başladım 3. mü 4. mü birine geldim tel restartladı :D

PeninputServer Mesaj Yazarken Klavye Çıkıyor Ya O Benim Klavye Açıktı Onu Sonlandırınca Birden Klavye Kapandı :D

----------Eklendi @ 15:49:01 ---------- Yazıldı @ 15:47:56 ----------

Akn İle Başlayanların Birini Sonlandırınca Direk Kapanıyor Hangisiydi Onu Unuttum

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
peninputserver cfw lerde sorun yapmıyor fakat orjinal fw de kapatınca tel res atıyor a dakilerden başka b felan onlara dokunma onlar gerekli şeyler :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
peninputserver klavyeyle alakalı olması lazım.bende şu ana kadar ne orjinalde ne de cfwde reset atmadı

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt