5800 kendiliğinden kapanıp açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasim

Üye
    Konu Sahibi
5800 kendiliğinden kapanıp açılıyor
Merhaba 15 gün önce 5800 aldım. Aldığımda cihazda v31 versiyonu yüklüydü. Maxicepte tarif edilen yöntemle v40.0.005'i sorunsuz olarak yükledim ve telefonu formatladım. Fakat daha telefon kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Teleofonu yeni aldığım için fazla yüklediğim programda yok (skyfire, windows live messenger vs.). Bu sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Merhaba 15 gün önce 5800 aldım. Aldığımda cihazda v31 versiyonu yüklüydü. Maxicepte tarif edilen yöntemle v40.0.005'i sorunsuz olarak yükledim ve telefonu formatladım. Fakat daha telefon kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. Teleofonu yeni aldığım için fazla yüklediğim programda yok (skyfire, windows live messenger vs.). Bu sorunun çözümünü bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
Yüklediqin programlarda sorun olabilir..Sen windows live messenger'i kaldır sonra teli kapa ac bakalm yine kapancakmı..Bnde wlm'yi kullanırken öyle oluyordu..ama su anda bi sorunum yoq..eğer yine olmassa arkadsım..tüm programları kaldır.Hafıza kartını bicimle yine olmassa telefonu hard Format at..

yasim

Üye
    Konu Sahibi
kullandığım wlmi herkes kullanıyorki hiç sorun olduğunu duymadım kimsede. wlm5 sürümünü kullanıyorum. telefonuda formatladım zaten ama hala aynı sorun var

--------------- Ekleme ---------------

bu sorunu yaşayan başka kimse yokmu acaba

sulamula

Üye
yok

Black_Paw

Üye
hafıza kartını cıkar öyle ac sonra tak ?

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sol üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

karizma85

Üye
bu normal

fireman87

fireman87

Üye
N8'lerde alışılmış bi durum bu..

fireman87

fireman87

Üye
Bence hiç dikkat etmemişim yahu, konu kapatılsın..

alemci03

Üye
Benim 5800'da sürekli kapanıp açılıyor servise gönderdim düzeltmeden tekrar geri yollamışlar dalga geçer gibi ne yapmalıyım bu arada hafıza kartı ve pilde sorun yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt