5800 kendiliğinden internete bağlanıyor yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wewewe1

Üye
    Konu Sahibi
5800 kendiliğinden internete bağlanıyor yardım !!!
arkadaşlar telefondan internet bağlantısını kestiğinizde size iki soru soruyor ben ikincide yanlışlıkla kabule bastım kendiliğinden paket veri bağlantısı diye bağlanıyor bağlantıyı kesiyorum 10 sn sonra tekrar bağlanıyo hiçbir açık uygulama falan yok yardım edebilir misiniz ??

ultrayer6

ultrayer6

Üye
e-mail alıyordur, eğer lazım değilse uygulama seçeneklerinden nokia messaging'i sil.

wewewe1

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes biliyon kırmızı tusa uzun basınca ilk bağlantı kesilsin mi diye soru soruyor ikincide kırmızı bi yazı var ve sonunda kabul edin diye bisey var yanlıslıkla kabul et e bastım gitmiyo bu bağlantı bi türlü

mystiery_

mystiery_

Üye
tel hackliyse Block gprs yamasını aç hiçbirşey nete bağlanamaz

mreren38

mreren38

Üye
Bu nedir ya aynısı bende de oluyor :S

ecel54

ecel54

Üye
uktrayerin dedigini dene olmazsa fabrika ayarlarina don veya tel hafizasini daha once yedeklediysen ayarlari geri yukle sorun cozulur

-efşan

-efşan

Üye
dostum ayarlar-bağlantı-yönetim ayarları-paketveri-paket veri bağlantısı-gerektiğinde yap bakalım bi

sinanayba

sinanayba

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var ilk önce internet sağlıyıcıma şifekoydum o şekilde hallettim ama herbağlanışımda şifre girmek zorunda kalıyodum sonra neden yaptığını buldum nokia e-posta ayarlarına girin ordan senk zamanı diye bir ayar daha var orda senk zaanı tüm gün yazıyor onu kendinize göre ayarlayın bende sadece 1 saat günde senk ediyor yok benim iznim olmadan hiç giremesin diyorsaniz tel hatsız moda alın sonra bağlantı - hedefler - ağ hedefleri - internet - erişim noktası içşndeki sağlıyıcıyın içine girin orfa ad ve şifre bölümü var girin sonra onayı etkinleştirin bu kadar artık sizin izniniz olmadan nette asla bağlanamaz

'Patron

'Patron

Üye
e-mailine gir. seçeneklerden çevrimdışı ol.

gokhan544

Üye
kaedeş en iyisi hard format yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuş açma kapama tusunu aynı anda bas format

gizemli63

gizemli63

Üye
karde oviden indirilen uygulamalar buna neden oluyor.

rainman35

Üye
arkadaşım bağlantı ayarlarında bağlanırken bana sor butonunu işaretle ve kaydet her bağlantıda sen izin vermeden bağlanmaz bir telefoncu ve elektronik mühendisi olarak telde hard format son çaredir her flash bir format ömrü vardı devamlı hard formada giderseniz tel birgün tamamen kapanır bilginize

izmitli1983

izmitli1983

Üye
5800da ve c6 da böyle düzeltirsin herhalde diğer nokia telefonlardada böyledir menu > ayarlar >bağlantı > yönetim ayarları > paket veri > paket veri bağlantısını gerektiğinde yap düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt