5800 Kendi KLendine İnternete Bağlanma Sorunu !

Sponsorlu Bağlantılar

halil94_7

halil94_7

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kendi KLendine İnternete Bağlanma Sorunu !
Arkadaşlar 5800'ım Var Telefonda Kendi Kendine Bir Bağlantı Oluyor Ve Her Seferinde İnternete Bağlanıyor 0.2 0.4 TL gidiyor Hep Ne Yapmam Lazım Durdurmak İçin Hard Format Atmak İstemiyorum İnterneti De Kapatmak İstemiyorum Çünkü Facebook a Felan Giriyorum Bunların Dışında Ne Yapabilirim ???

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
hotmail kutusu etkin îse baglantsnı kes

fb li

fb li

Üye
arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu telfnm sürekli interenete bağlı sürekli tl gidio ltfen yardım edin...

ali.oren

ali.oren

Üye
e-posata alimini otomatik yapmissin ondan.
mesajlardan e-posta ayarlarina gir
e-posta alimini EL ILE yap tamamdir

Lacrymosa

Üye
Hedefler kısmındaki bağlantıların seçeneklerine gir ve en alttaki bağlantı seçeneğini Manuel yap. Otomatik olmasın ve muhtemelen internete erişebilecek tüm programların ayarlarına gir ve internet bağlantısını kapat.

seytan99

seytan99

Üye
kardeş e-posta ayarların çevrim içi bende de vardı aynı sorun o ayarı seçenekler>çevrimdışı görün yap hiç bi sorun kalmıcak:oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: mementomory09

pentagram_31

Üye
E-posta ile alakalı söylenenler doğru ama ben de aynı şeyi yaşadığım için hortlatıyorum konuyu; problem, son zamanlarda yüklemiş olduğunuz ve internet bağlantısı gerektiren bir uygulamadan kaynaklanıyor, mesela ben dün "What's App?" isimli uygulamayı yüklemiştim, meğer sorun oymuş, sildim ve bitti.

mdhasan

Üye
aynen sorun whats up taymış.kaldırdım ve sorun gitti

outofdark

outofdark

Üye
whatsapp'ın ayarlarına bak ben kullanmıyorum ama sanırım orada

Beko96batu

Üye
E-posta ile alakalı söylenenler doğru ama ben de aynı şeyi yaşadığım için hortlatıyorum konuyu; problem, son zamanlarda yüklemiş olduğunuz ve internet bağlantısı gerektiren bir uygulamadan kaynaklanıyor, mesela ben dün "What's App?" isimli uygulamayı yüklemiştim, meğer sorun oymuş, sildim ve bitti.
çok sağol kardeşim çok işime yaradı

sulo1996

Üye
arkadaşlar 5800'ıma Shell Lite yükledim.. Onda hava durumu var.. Acaba o internete sürekli bağlandırtıyormudur? Shell Lite'da hava durumunu birtürlü silemiyorum..

d4rkm3n

Üye
arkadaşlar 5800'ıma Shell Lite yükledim.. Onda hava durumu var.. Acaba o internete sürekli bağlandırtıyormudur? Shell Lite'da hava durumunu birtürlü silemiyorum..

Hiç Alakası Yok Arkadaşım Çünkü Ayarlarına Girdiğin Zaman Güncelleştirme Yerinde Soruyor Sana Sadece Ücretsiz Bağlantılarda Yani (kablosuz ) Seçersen kontur felan gitmez

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lütfen cevap yazmadan önce bir Tarih'ine bakınız.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
Menü > Web > Seçenekler > Ayarlar > Genel > Eriğim Noktası > ( Muhtemelen şebeke işaretlidir burada gerektiğinde soru seç ) ve sorun kalmamıştır ;)

tekgöz38

tekgöz38

Üye
uygulamalarda yazılım güncelleme var. seçeneklerde otomatik güncelleme var onu kapalı seç belki düzelir.

Üst Alt