5800 kamera ışığı

Sponsorlu Bağlantılar

cerdar83

cerdar83

Üye
    Konu Sahibi
5800 kamera ışığı
Arkadaşlar Aradım Bulamadım.
5800'ümde Video Kaydederken Kırmızı Işık Yanıyor Bunu Nasıl Kapatabiliriz Bilen var Mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar Aradım Bulamadım.
5800'ümde Video Kaydederken Kırmızı Işık Yanıyor Bunu Nasıl Kapatabiliriz Bilen var Mı?
Arkadaşım o ışık bildiğim kadarı ile kapatılamıyor,nedeni ise nokianın gizli çekimleri önlemek için aldığı bir önlemdir diye biliyorum.

eminmeo

eminmeo

Üye
arkadaşım sana ne zararı varki?

GrabellA

GrabellA

Üye
o kapatılmıyo kardeş sende idare et gizli çekimmi yapıposun sanki :D

cerdar83

cerdar83

Üye
    Konu Sahibi
Neden olmasın?:kop: Kıl Oldum Sadece Kapatmak İsteyip kapatamayınca

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım sana ne zararı varki?

Arkadaşım Bir Zararı Mı Olması Lazım Soru Sormak İçin?:bann:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef öyle kullanacaksın çaresi yok..

kuzucuklarda

Üye
evet bir çaresi yok bildiğim kadarıyla 53 20 hakkında bilgisi olan varsa [email protected] ekleyp yardmcı olblrmi

serseri_3535

Üye
kapağı aç oraya 2 kat siyah bant yapıştır mis gibi :D

Revengeful

Emekli Yönetici
kapanmaz...

reactor1111

reactor1111

Üye
sanki zoom yapıyormuş gibi yakın gösteriyor video çekimi yaparken. sizde de böylemi?

fatboybaris

Üye
gizli çekim yapacaksan ön kamerayı kullan ama neticesi hiç ii değil :D denenmiştir :P

divxvadisi

divxvadisi

Üye
yorumlara koptım yaw :D

petrucci82

petrucci82

Üye
aynen gizli çekim yapaamıyorum:naughty:

bRkxq93

bRkxq93

Üye
Alakası yok kardeşim.Arkasında yanan kırmızı ışık video çekerken kırmızı göz olayını gidermek için.

DolunayHatz

Üye
gizli çekim niyeti olan bulur yolunu :>D

karkarkara

Üye
sanki zoom yapıyormuş gibi yakın gösteriyor video çekimi yaparken. sizde de böylemi?

Video kameralardada öyledir dikkat ettiysen ilk video kameramı aldığımda çok takılmıştım ama şimdi yeni bir hd kamera aldım bakıyorum hepsinde böyle dert etmiyorum sende etme öyle oluyor çünkü 16:9 çekimlerde hep öyle, misal hd kameramda 1080p ile çekerken 16:9 oranı oluyor ancak 720p yaptığımda 4:3 3:2 16:9 oranları oluyor 4:3 de pek zoom lu gibi durmuyor...

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
çekim yapıcaksan siyah elektrik bandını ufak bi parça yapıştr oraya ben öyle yapıyorum gayet iyi oluyor :D

minik5999

Üye
bi tane telefonun renginde bant yapıştır gitsin :))) o kadar kımse dikkat etmez

ertanz

Üye
ben bu ışığı kapattım arkadaşlar hafıza kartındaki patches klasörüne linkte verdiğim patc dosyasını attım ve telefonu hacklerken kullandığım ROMPatcher programında aktif yaptım sonunda ışık kapanıyor

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
ne yorumlar var yaa inan gülmekten koptum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt