5800 Kablosuz Ağ sorunu acil yardımm !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
solidago46

solidago46

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kablosuz Ağ sorunu acil yardımm !!
Merhaba arkadaşlar. Benim 5800 cep telefonumda Wi fi sıkıntısı var. Şöyle ki hiçbir WLAN ağı bulmuyor. Modemin dibinde olsam dahi. Xbox oyun konsolumda bağlanabiliyorum wifi üzerinden. Yani Wifi de sıkıntı yok. Bazı forumlarda hard format at gibicesine cevaplar aldım ama çözümü o değil çünkü çok cfw yükledim olmadı. En sonunda orjinaline döndüm ve sonuç aynıydı. İçinde bir parçası kırılmış felan olabilir mi acaba ? Eğer böyle birşey varsa ayrıntılı bilgi verebilcek var mı fiyatıyla felan . Teşekkürler iyi forumlar ...

furkan5800

furkan5800

Üye
Olabilir, en iyisi temiz bir ofw kurulumu yap

hikmet366

hikmet366

Üye
olabilir tamirciye git

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İçindeki WiFi çipinde problem olabilir teknik bir problem yazılımla ilgisi yok tamirciye götür.

solidago46

solidago46

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir fiyat konusunda bilgisi olan var mı peki

hikmet366

hikmet366

Üye
yok garantisi var mı telin

solidago46

solidago46

Üye
    Konu Sahibi
Hayır yok

hikmet366

hikmet366

Üye
o zaman tanıdığın telciye götür

Malamadrı

Malamadrı

Üye
telefonu tamire sokmadan bir başka 5800 telefon ile ayarlardaki bağlantı ayarlarını eşleştir herhangi bi ayar değişmiş olabilir onu kontrol et olmadı sonra götür

solidago46

solidago46

Üye
    Konu Sahibi
ayarları nasıl eşleştiricez

Malamadrı

Malamadrı

Üye
eşleştirme derken aynı telefondan bir tane bul ayarları gözle kontrol et herhangi bir yerde ayar değişikligi olabilir diye düşündüm bi fikir sadece olabilir de olmayabilir de

solidago46

solidago46

Üye
    Konu Sahibi
Ben sordurttum 30 tl dıyorlar. Arkadaşın garantisi var onunda 5800 ı var. Benim telefonu o gonderebilirmi garantide yapılsın diye

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayır.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
seri numarası var olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt