5800 işletim sistemi, yardımcı olurmusunuz ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''zeus''

''zeus''

Üye
    Konu Sahibi
5800 işletim sistemi, yardımcı olurmusunuz ??
merhaba, ben dün 5800 aldım ve anti virus programı yüklemek istiyorum , nod32 nin sitesinden satıl almayı tercih ettim, ama gerekli özellik olarak : Symbian S60 5th Edition , diyor . acaba bu özellik 5800 da varmıdır ???:bigstar::bilmm:hmmm:P::P:

gencturk17

gencturk17

Üye
evet var

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten 5800 s60 v5

fatih982

fatih982

Üye
birşey alıyorsun ama ne aldığını bilmiyorsun hem antivirüs programınıda ne yapacaksın anlamadım

SilentOne

SilentOne

Üye
yani

messiyeni

Üye
kardeşim hiç gerek yok bu tür programlara içine sinmeyen durumda çek x#7370# çak formatı kurtul

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Ha ben 5800 ı bilgisayar gibi kullanırım, internete de oyuna ondan girerim diyorsan, Kaspersky kullan.

SilentOne

SilentOne

Üye
kasperkay da kasyo yaw

furkan5800

furkan5800

Üye
valla en iyisi kaspersky la mobile 110 die bi anti virus

SilentOne

SilentOne

Üye
yha anti vürüsü salla bn pc de bile kullanmıyon anti vürüsü virüsmü girdi girsin çokmu kasıyo pc bas formatı XD

''zeus''

''zeus''

Üye
    Konu Sahibi
tamam millet saolun ya!! :D ya hayır tamam aldım telefonu da işletim sistemini de biliyorum ama hani işin ucunda eset'in paralı ürünü varya işi riske atmak istemedeim:nono: -ama neyse virüslerle uğraşmakdan vazgeçtim :bye2: - ha bu arada iz[mir]kan arkadaşım , evet ben telefonumu bilgisayar gibi kullanırım :d: :oke:

--------------- Ekleme ---------------

cevaplarınız ve görüşleriniz için saolun :)

ya bide format işi riskli ya, kim uğraşacak... :D

görünürde 6300 yazıyo...! ben 5800 yeni aldım , yazıyı değiştirmeye üşeniyorum... :D haberiniz olsun :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt