5800 İnternete girmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
    Konu Sahibi
5800 İnternete girmiyor
Merhaba arkadaşlar
5800 ım ile internete giremiyorum
Wap yada Mobile İnterneti seçsemde girmiyor ama wirelesste bir sorun yok
Turkcell den ayarları da aldım yaptım olmadı. Set wizard ile de denedim olmadı.
Telefonda Opera Mobile da var ondan da girmiyor .Sadece facebook un anasayfasını açıyor ordada şifremi girdikten sonra sayfa açılmıyor

Yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...
Mesajı fun cluba da attım ama cevap yok bi bilne yok mu?

cabbar007

cabbar007

Üye
hard format dene

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
    Konu Sahibi
Hard formattan başka da bir çözüm olabilir ama bulamadım senin dediğini yapacağım bakalım

cabbar007

cabbar007

Üye
bende bulamadım :D çerezleri sil falan diyecem olmaz yedekle pc suite ile bas formatı hem makina kendine gelir

Sehzade

Üye
S.a Arkadaslar
Arkadaslar terzi kendi söküğünü dikemez derler ya dogruymus cogu arkadasa yardım ettim ama kendi sorunumu cozemiyorum
suan ev dısında bir binadayım binanın 3 tane modemi var ama 3.dede aynı sorun cıkıyor
wep ağ geciti cevap vermiyor hatası veriyor acaba neden olabilir??
Evdeki ağdada surekli faruk(1) kapatınca faruk(2) oluyordu surekli sifre giriyordum bu sorun v40 yukledikden sora ortaya cıkmıstı ama suan bu ağ da hic girmiyor ne yapabiliriz???

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
    Konu Sahibi
pc suite ile nasıl formatlıyor geri yükle mi diyorsun?

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
    Konu Sahibi
S.a Arkadaslar
Arkadaslar terzi kendi söküğünü dikemez derler ya dogruymus cogu arkadasa yardım ettim ama kendi sorunumu cozemiyorum
suan ev dısında bir binadayım binanın 3 tane modemi var ama 3.dede aynı sorun cıkıyor
Evdeki ağdada surekli faruk(1) kapatınca faruk(2) oluyordu surekli sifre giriyordum bu sorun v40 yukledikden sora ortaya cıkmıstı ama suan bu ağ da hic girmiyor ne yapabiliriz???

bence telefona V40 ı bir daha yükle

cabbar007

cabbar007

Üye
hayır pc suite ile yedeklersin formatı atarsın normal cepten hard format daha sonra pc suite ile yedekleiğin şeyleri geri yüklersin ama programlar silinir söyliyim ;)

--------------- Ekleme ---------------

S.a Arkadaslar
arkadaşım bende çok yaşadım bu hatayı ama tek çözüm olarak doğru şifre deyil bence onun için girilmiyor bilmediğim modemlerin şifrelerini çözdüm sallayarak bağlandım ama ağ geçidi sorunu aldım ama farklı bir modemin şifresini bilip girdim çatır çatır açtı

Sehzade

Üye
hayır pc suite ile yedeklersin formatı atarsın normal cepten hard format daha sonra pc suite ile yedekleiğin şeyleri geri yüklersin ama programlar silinir söyliyim ;)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bende çok yaşadım bu hatayı ama tek çözüm olarak doğru şifre deyil bence onun için girilmiyor bilmediğim modemlerin kodlarini çözdüm sallayarak bağlandım ama ağ geçidi sorunu aldım ama farklı bir modemin koduni bilip girdim çatır çatır açtı
sifreden olabilir:oke: saol

• Beğen
Tepkiler: can0107
Takipçi Satın Al

Üst Alt