5800 İnternet Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
5800 İnternet Sorunu
Arkadaşlar 5800 da net de gezeken ara sıra aniden kapanıyor internet penceresi ve yeniden açıyorum versiyon güncelledim ama sorun çözülmedi yardımlarınızı bekliyorum ayarı varmı bunun acaba

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
wifiden bağlanıyosan normaldir ama normal internet ise sorun vardır demektir

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çözebiliriz

ArslanArif

ArslanArif

Üye
Telefonun kendi web tarayıcısından seçeneklerden arada bir ön belleği boşalt

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş bağlantı/yönetim ayarları/veri araması nı sınırsız yap düzelir..

kezban yenge

kezban yenge

Üye
sayfanın kapanması çerezlerden olabilir veya sayfadaki reklamlardan.

astraufuk

Üye
ayni sorunu surekli yasiyorum daha taksitlerini odemeye baslamadim kiracam makinayi sabrimi zorluyo.video izleyemiyorum internetten youtube vs sitelerden aldigima pisman oldum igrenc bi makina

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım aynı sorunlar kaç defa dile getirildi ve çözüldü siteyi bir araştır..hemen telefonu kötüleme..

laveled

laveled

Üye
yaa aynı sorun bendede war bü yardımcı olurmsnz

mert007

Üye
Bende de var ama çok sık olmuyor belki wi-fi'den bağlanıyorum ondan kaynaklanabilir.

black war

Üye
:megafon:1bişi sorcam bende 5800 xm war geçen gün biyerdeyken wlan la bağlanayım dedim kosusdu ama ağ geçidi güvensizmiymiş izin verilmiyomuymuş öle dedi bide aynı yerde nese dedim 0.facebooktan face giriyim o da olmadı normalde oluodu sonra *#7370# düzeldi sebebi nedir 2 bazanleri internete girerken tek ağ çıkıyo wlan ağ sonra teli aç kapa yapıom düzelio nadir abi sen bilirsin yada bilen warsa acilllllllll yardımmmm lütfenn:ah:aha::aha:

nonamex

Üye
Telefonun rami yetersiz, aynı anda rame çok yüklenen programlar çalıştırmayın.

black war

Üye
bide 0.facebooktan girerken bazenleri servis dışı dior yani ingilzce aradann 5 saat geçiyor düzeliyor

--------------- Ekleme ---------------

arkdş nie cvp yazılmıyo
:off:

SavinMe

SavinMe

Üye
bende burda yazan tüm sorunları yasadım ama snra gereksiz bütün programları sildim ve v51.yazılımını yükledim su an telefondan yazıyorum bu mesajı..(opera felan kullanmanızı önermem cok zorluyor telefonu ) :oke:

hilmi058

Üye
nadir kardeş tşk senden cok faydalanıyoruz benkide 5 dakikaydı şimdi sınırsız yaptım evet haklısız

--------------- Ekleme ---------------

(NADİR) BİRDE BUNA DEVA OLSAN wi-fi ile evdenki net üzerinde baglanıyorum ama neteki videoları oynatmıyor mesela facedeki nebilim her hangi bi sitedeki videoları oynamıyo bi purogrmam yüklemme gerekiyormu nasıl olacak yoksa nete girmenin bi anlamıyok bence yardım lütfen (bana özel atın ben acemiyim burayaı birdaha bulamam )(

apodaka1

Üye
bende ise internete giriyorm facebook azıyorm bağlnıyr beyz ekran çkıyor bağlanmadn

Takipçi Satın Al

Üst Alt