5800 internet gezinirken birden kapanıyor.Modemle baglanınca oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
5800 internet gezinirken birden kapanıyor.Modemle baglanınca oldu.
İnternette gezinirken pat diye kapanıyor arada niye yapıyor bunu anlamış degilim eger bi çözümü varsa yardımcı olurmusunuz ?

--------------- Ekleme ---------------

lütfen yardım

carzy39

Üye
aynen banada oluyo yaw ne hata verio ne bişi aksiyon yok pat kapanıyo sayfa..

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Sinir bozucu virüs fln da yok ama oluyor.

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
bendede oluyo sinir bozucu bir durum

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Arkadaşımda da 5800 var o da yaşıyor bu durumu ...

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
uplatalım bare cevap gelir belki

3434x

Üye
Evet aynı sorun bendede başladı. Eskiden 3G çekmeyen bir yerde normal olarak takılıyordum. İstanbul'a geldim, 3G çekmeye başladı, internette gezinirken hafiften kararma oluyor sonra kapanıyor. Bazen kapanıp açılıyor...
Tam olarak değil de bende düzelmeye başladı.
- Telefonu aldığım yere gittim ve telefonun sürümünü v40.00.005'e yükselttim. (Deneyin belki düzelir.)
Bende üstteki çözüm olmadı belki sizde olabilir, sonra tekrar gittiğimde bataryanın dişlerinin bozulduğunu söyledi. Telefoncu arkadaş dişleri düzeltti, yaklaşık bir gündür kullanıyorum daha 2 kez falan kapandı. Yani bataryanın dişlerinide düzelttirin..

Başka bir sorun ise; ŞEBEKE
Bende birde şebeke çekmeyince telefon kapanıp açılıyor ? (Bunun çözümünü bilenler yorum yapsın...)

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
Evet aynı sorun bendede başladı. Eskiden 3G çekmeyen bir yerde normal olarak takılıyordum. İstanbul'a geldim, 3G çekmeye başladı, internette gezinirken hafiften kararma oluyor sonra kapanıyor. Bazen kapanıp açılıyor...
Tam olarak değil de bende düzelmeye başladı.
- Telefonu aldığım yere gittim ve telefonun sürümünü v40.00.005'e yükselttim. (Deneyin belki düzelir.)
Bende üstteki çözüm olmadı belki sizde olabilir, sonra tekrar gittiğimde bataryanın dişlerinin bozulduğunu söyledi. Telefoncu arkadaş dişleri düzeltti, yaklaşık bir gündür kullanıyorum daha 2 kez falan kapandı. Yani bataryanın dişlerinide düzelttirin..

Başka bir sorun ise; ŞEBEKE
Bende birde şebeke çekmeyince telefon kapanıp açılıyor ? (Bunun çözümünü bilenler yorum yapsın...)

1.si ben 3G le değil wifiyle internete giriyorum
2.si telefonu alalı 3 gün oldu bataryayı 1 kere hattı takarken çıkarttım
Bide güncellemenin işe yaramadığına eminmisin benim v .31 ama yükseltemiyorum :S

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Aynen benimde güncellemiyor ya çok sinir bozucu.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ayarlar - bağlantı - yönetim ayarları - veri aramasında çevrimiçi süresini sınırsız yaparsanız sorununuz düzelecektir ve mümkünse skyfire ile internete bağlanın..... (Bana değil nadir arkadaşa teşekkür edin)

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar - bağlantı - yönetim ayarları - veri aramasında çevrimiçi süresini sınırsız yaparsanız sorununuz düzelecektir ve mümkünse skyfire ile internete bağlanın..... (Bana değil nadir arkadaşa teşekkür edin)

Arkadaşım yaptım ama değişen bişi olmadı ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nasıl değişen birşey olmuyor ben saatlerce geziyorum kapanmıyor..

e-njoy

e-njoy

Üye
    Konu Sahibi
Yalan mı sölicem ztn arastırıp açtım bu konu daha öncede açılmış nadir sen vermişsin o çözümü gördüm ama baktım yinede atıyor o yüzden açtım konuyu

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
saolasın

Silinen Üye 1000628

Silinen Üye 1000628

Kapalı Hesap
bende de atıyor aniden upup :)

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Telefona uyumlu olmayan siteleri bir müddet sonra kapıyor olabilir :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ole sorun olmadı hiç ALLAHA ŞÜKÜR

Üst Alt