5800 ıma çay döküldü ve telefon artık durduğu yerde kapanıyo0!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
5800 ıma çay döküldü ve telefon artık durduğu yerde kapanıyo0!!
arkadaşlar dün cafede 5800 ıma çay döküldü hemen müdahale ettim ve temizedim o an çalışıydu ama üstünden bi gün geçti ve telefona bi bakıyorum telefon kapalı.. garantiyemi yollim yoksa başka bişeydenmi. Garantiye girermi?. Vede hack li bi v50 kullanıyorum bundan dolayı garanti kabul etmezlermi yoksa gerimi yollarlar?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sıvıyla temas kullanıcı hatası, garanti kapsamında değil. Hackli olup olmaması garantiyi bozarmı bilemiyorum ama şuan garantiden çıkmış telefon. Geçmiş olsun.

Telefonu temizlemeniz tamamen kuruduğu anlamına gelmez. Bu tür durumlarda öncelikle anında bataryayı çıkarın, ve daha sonra telefonunuza hava üfletin. kuruduğundan emin olduğunuzda yaklaşık 10 saat kadar pirinç dolu bir kabın içinde bekletin.

bybilal

bybilal

Üye
    Konu Sahibi
Sıvıyla temas kullanıcı hatası, garanti kapsamında değil. Hackli olup olmaması garantiyi bozarmı bilemiyorum ama şuan garantiden çıkmış telefon. Geçmiş olsun.

Telefonu temizlemeniz tamamen kuruduğu anlamına gelmez. Bu tür durumlarda öncelikle anında bataryayı çıkarın, ve daha sonra telefonunuza hava üfletin. kuruduğundan emin olduğunuzda yaklaşık 10 saat kadar pirinç dolu bir kabın içinde bekletin.
teşekkürler. :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hackli olmasıyla garanti gitmez ama sıvı temasıyla garanti kesin gider..Erol'un dediğini yapın..

aryscat

aryscat

Üye
bence bi teknik servise götür telefonu. Güzelce temizleyip reçine yapsınlar. Korozyon başlamadan önlemini almak lazım. Yazık telefona.

akin_tr

akin_tr

Üye
Benim öyle telim olsa yanında bırak çay içmeyi masaya bile koymazdım.

akin_tr

akin_tr

Üye
ben bişey mi dedim sadece düşüncemi söledim laf atma kardeş ok

eQooo

eQooo

Üye
sıvıyla temas etti deme ara ara açılıp kapanıyor de garantiye yolla...

ve78el

ve78el

Üye
arkadaşım benim de 5800ım var kolonya doktüm ekran bitmişti çok kötü olmuştu garantiye verdim şimdi cok guzel telefonum eğer kuruttuysan temizleyip sorunlarını giderip veriolar

zx6r

zx6r

Üye
geçmiş olsun diyorum

mnemosynee

Üye
arkadasım cayda şeker varmıydı cay sekersızsse garantı kapsamına gırebılır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş telefoncuya götür ne kadarsa ver yapsın tek yolun bu

burocka

burocka

Üye
sen bi teknik servise götür garanti kapsamında değilse parayı ver yaptır telefonun gitmesinden daha iyidir

mnemosynee

Üye
Dalga geçiyor olmalısın. :kop:

ustatıımm seker yapıskan sıvıdır 3lanet yapıstımı 404 gıbı gıtmeezzzz canım turkıyenım cananım ınsanları ıle dalga gecmek ne haddımızeeee ustelık madur olan vatandas benım adasım bende de 5800 var alalı 10 gun oldu üstat sen bana yardım etseeen ben bu telı aldım sımdı ya ewden pc den verı atıcem dıyelım tema felan atmadan once tel ıle pc ıle arasında kısısellestırme gıbı bısı yapmak gerekıyomus nedır olay7 ovı denen zımbırtıda vaarrr o ne ıse yarar :)

JayJayyy

Üye
saf suda beklet 1 saat.sonra kurumaya bırak.aksi halde şeker zamanla erir mahveder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt