asi21li
Üye
Ya format attım hafıza kartınıda biçimledim hep aynı indıriyor desteklenmiyor diyor
Hafıza kartına Virüs bulaştığından olabilir ..
Biçimlendir bide hard Format at Yola devam ..
Flash atmayı öğren bence hemde artık eskide kalmışsın cfw at cihazına..evet ama 52.0.007
Sende Sağol Kardeşimeyvallah sagol
ben de c ye deilde e ye kaydetsin interneti yardım
- - - Eklendi - - -
ben de c ye deilde e ye kaydetsin interneti yardım
arkadaslar 5800 im kapandi acilmiyor ama tusuna basiyom tel titriyo ama acilmiyo
sinanorta bi üstümdeki arkadasla bi altımdakı arkadasın sorunlarına bi cvp vermişşsin ama bnmkine yazmamışsın hiç bi fikrin yokmu
evet kardesim flash playerle actigi link kalkmis yukaridada soyledigim gibi bir diger linktede aciyor ama iste onda hem real playerle aciyor hemde goruntu ve ses cok bozuk geliyor onda. Cfw meselesine gelirsek kullanmiyorum acikcasi ne oldugunuda pek bilmiyorum
kardesim iste o link kalkmasaydi ona tiklayarak actigimda goruntude cok guzeldi seste kotu olan real playerle acilan. Benim anlamadigim o link neden kayboldu ve onu nasil geri getiririm.
peki kardesim eskisi gibi sorunsuz nasil izleyebilirim. Baska bi program felan varmi
Bunu Kulllan kardeşim açıyor ve görüntü ses güzel..sinanorta bi üstümdeki arkadasla bi altımdakı arkadasın sorunlarına bi cvp vermişşsin ama bnmkine yazmamışsın hiç bi fikrin yokmu
bu nedir kardeşim telfnamı yuklücem napcam bunu nasıl açacam
Bunu Kulllan kardeşim açıyor ve görüntü ses güzel..
Bu programı nerde bulabilirm Ovi suite de varmı? varsa adı ne tam aratıp bulayım
Youtube'nin kendi programı var. Onda daha kaliteli izlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?