sinanorta
Üye
-
Konu Sahibi
-
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-diger-internet-uygulamalari/facebook-uploader-pro-507379.html Bu linkteki uygulamayı kurup dene yada olmadı kendin facebook'a gir ordan paylaştelefonda çektiğim resimleri facebookta paylqaşamıyorum facebook uploader programını yükledim fakat aktive edemedim bir dosya oluşturuyor onuda download klasörüne atıyor yardımcı olursanız sevinirim
kendi web browseri ile facebooka resimleri atabilirsiniz. Ikinci üçüncü parti programlara ihtiyacınız yok.telefonda çektiğim resimleri facebookta paylqaşamıyorum facebook uploader programını yükledim fakat aktive edemedim bir dosya oluşturuyor onuda download klasörüne atıyor yardımcı olursanız sevinirim
KARDEŞİM BENİM TELEFONUMUN EKRANINDA EKRAN KORUYUCU JELATİN YOK. TELEFONUMUN EKRANINDA ÇİZİKLER VAR. ÇİZİLEN DOKUNMATİK PANELİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM. TELEFONCUDA YAPTIRSAM TAHMİNEN KAÇ TL TUTAR... YAPTIRIRSAM TELEFON GARANTİDEN ÇIKAR ..... CvP VERİRSEN MUTLU OLURUM
bide benimkine cevap versen kardeşim
Kardeşım oncelikle merhaba benım web tarayıcı orneğın facebookta arama bolumunde birinin ismini arayınca yada googleda birşey ararken bu aramayı önceden yapmışsan şeysi cıkıyo ve ardından kapanıyor 2 kere hard format çaktım yine düzelmedi farklı bir tarayıcı önerme hepsinin farklı sorunları var yardım edersen sevinirim teşekkürler
kardeş birkaç program yü£edim ama uygulamalar klasöründe gözükyorlar ama yine yükleme yapınca uyarı veriyor aynı uygulama var diye nasıl çözeriz 5800 xm
5800 da internete girince baglantı kurulamıyor diyor. setting wizarttan ayarları yaptım olmuyor.wlanada baglanırken de baglantı kurulamıyor diyor. format attım yine olmadı. internet veya waptan giriştede baglantı kurulamıyor diyor yardımcı olurmusunuz. 3 saat öncesine kadar bir sorun yoktu
5800 hacklemek ıstıyorum hack'ı nerden yapabılırım bu hack'le telefonumun gorunumunde bır değışklık olacak mı. Bırde hack'den tekrar normale nasıl döndurebılırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?