5800 ile ilgili soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

envera

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile ilgili soru
Arkadaşlar herkese kolay gelsin 5800 telefonumda rehberdeki bir kişiye zil sesi atadıkdan sonra genel modada iken sorun yok. fakat tek bipe aldığımda gene atadığım zil sesi çalıyor rehberdeki numara arayınca. sadece tek bip olmasını nasıl sağlarız acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

cedit52

cedit52

Üye
Öncelikle telefon numaraları tel hafızasında olmalı. Istediğn numarayı aç seçenek ler den zil sesi de ve beep olan'i seç tamam artık o kişi aradığmda herkez duymaz bip sesi çıkar

envera

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkür ederim. Fakat benim amacım eski 3210 telefondaki gibi telefonu tek bip moduna alınca ses tonu atanmış veya atanmamış hepsinin bipleyerek çalması.herhangi bir zil sesi atadıysam tek bipde gene o melodi çalıyor o numara aradığında.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
cevabın için teşekkür ederim. Fakat benim amacım eski 3210 telefondaki gibi telefonu tek bip moduna alınca ses tonu atanmış veya atanmamış hepsinin bipleyerek çalması.herhangi bir zil sesi atadıysam tek bipde gene o melodi çalıyor o numara aradığında.
Çok normal bir şey.Zaten tek bip te bir kere çalar telefon.Bunu değiştiremezsin :vur

burakfbz

Üye
Çok normal bir şey.Zaten tek bip te bir kere çalar telefon.Bunu değiştiremezsin :vur

ya zaten adam da onu istiyor. Genel modda kişiye atadığım zil sesi çalarken tek bip mod da ikende kişiye atadığım melodi çalıyor diyor. Ama tek bipte iken kişiye atadığım melodinin değil bir kere bip olmasını istiyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Tercihler'e gir, o seçili olan profili düzenleyi seç..
Zil sesi türü diye bişey olacak, onu birkez bip yap ve çık ;)

envera

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler çözüm için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt