webplayer
Üye
5800 ile ilgili önemli sorular :)
Birincisi telefonu bilgisayara usb ile bağladıktan sonra donanımı güvenli kaldır gibi bir seçenek yok telefonun içinden de kaldırmak gibi bir seçenek bulamadım direk kabloyu çıkardım doğru mu? çıkarmadan önce ne yapmak gerekiyor?
Ve hafıza kartını çıkarmadan önce telefonun içinden kaldırın demiş o nerde nerden bulabilirim onu?
Ve son olarak telefona film atmak istiyorum. Ancak mp4 dışındaki formatlarda atmaya çalışınca sadece depolayabilirsiniz telefon açmaz diyor ve telefonda gözükmüyor. Bu telefon sadece mp4 mü oynatabiliyor? Avi vs. oynatmak için program mı gerekli?
Web tarayıcısı iyi mi yoksa ek program gerekli mi önerileriniz neler?
Ve telefon için oyun elbette vardır. Güzel oyunlar tavsiye edebilir misiniz?
Telefonu yeni aldım da pek bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Ve hafıza kartını çıkarmadan önce telefonun içinden kaldırın demiş o nerde nerden bulabilirim onu?
Ve son olarak telefona film atmak istiyorum. Ancak mp4 dışındaki formatlarda atmaya çalışınca sadece depolayabilirsiniz telefon açmaz diyor ve telefonda gözükmüyor. Bu telefon sadece mp4 mü oynatabiliyor? Avi vs. oynatmak için program mı gerekli?
Web tarayıcısı iyi mi yoksa ek program gerekli mi önerileriniz neler?
Ve telefon için oyun elbette vardır. Güzel oyunlar tavsiye edebilir misiniz?
Telefonu yeni aldım da pek bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.