5800 ile ilgili önemli sorular :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile ilgili önemli sorular :)
Birincisi telefonu bilgisayara usb ile bağladıktan sonra donanımı güvenli kaldır gibi bir seçenek yok telefonun içinden de kaldırmak gibi bir seçenek bulamadım direk kabloyu çıkardım doğru mu? çıkarmadan önce ne yapmak gerekiyor?
Ve hafıza kartını çıkarmadan önce telefonun içinden kaldırın demiş o nerde nerden bulabilirim onu?
Ve son olarak telefona film atmak istiyorum. Ancak mp4 dışındaki formatlarda atmaya çalışınca sadece depolayabilirsiniz telefon açmaz diyor ve telefonda gözükmüyor. Bu telefon sadece mp4 mü oynatabiliyor? Avi vs. oynatmak için program mı gerekli?
Web tarayıcısı iyi mi yoksa ek program gerekli mi önerileriniz neler?
Ve telefon için oyun elbette vardır. Güzel oyunlar tavsiye edebilir misiniz?
Telefonu yeni aldım da pek bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

aryscat

aryscat

Üye
Açma kapama tuşuna birkez baş çıkan listenin en sonunda kartı çıkarma tercihi var. Bilgisayara bağlı iken sürücünün üzerine gel , sağı tıkla orada çıkart yazar onu tıkla kabloyu öyle çıkart. Os9.4 programları video oynatıcılar içerisinde smart movie programı var açmadığı video formatı yok. Opera mini 5 beta 2 var sitede onu tavsiye ederim. Os9.4 oyunları bölümünde birsürü oyun var.

webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol. Yalnız sadece usb çıkarma konusu kaldı. Bilgisayarıma girdiğimde telefonun resmi var ve Nokia 5800 XpressMusic yazıyor sürücüde. Sağ tıklayınca da çıkarma veya benzeri bir şey yok. Ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt