5800 ile bilgisi olanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuhanizmirli

Üye
    Konu Sahibi
5800 ile bilgisi olanlar

Bugun nokıa 5800 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz , teknosada şuanda 529 tl 50 tlde hediye çekı verılıyor. Forumda bir kac problem okudum ama , waylısının ve gps olması bide oyun ve program yukleme secenegının olması benı almaya yonlendırıyor. Neye dıkkat edeyım alırken , kapakta acık olmamasına bırde versıonun kac oldguna mı ? Siyah renk önerılmıştı saglamlık olarak dogrulu nedır

Biraz daha bekleyip diger telefonlar ucuzlayınca 800-700 arası başka bir tel. mı baksam.

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım alırken bilinen bir yerden al garanti olanağı ve teknik servsi sağlayan bir yerden al sağ köşede açıklık var bazı partilerde benimkide açık ama hiç bir problem yaşamadım telefonum 4x4 lük gerçekten görünüş ve içerik açısından çok kullanışlı bir telefon kesinlikle tavsiye ediyorum almalısın versiyona gelince hele bi al güncellemesini yaparız :) şaun yeni çıkan ve en sonu v40

Bosnalı86

Üye
için rahat olsun,istediğin rengi alabilirsin dostum,bendeki ilk kırmızı wersiyondan,açıklık falan hikaye,dewede pire yani,kafana takmadan gönül rahatlığıyla alabilirsin,10 numara bi cihaz :oke:

klayt13

Üye
siyah son çıkan parti galiba ben kullanıyorum memnunum

cabbar007

cabbar007

Üye
kesinlikle örnek vereyim ama gülmek yok:D telefonu aldığım hafta kızlar deli oldu:D:D:D:D

batuhanizmirli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlar için teşekkurler , Biraz daha netleştırdım kafamda saolun

futbol123

futbol123

Üye
istanbuldaysan 5800 ı 509 tl ye satıyorlar aveadan alabilirsin kvk garantiside var

Emir

Emir

Üye
Kardeş hiç bekleme 5800 ı al mükemmel bir telefon :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
site 5800 lılarla doldu yaw..:ehe

batuhanizmirli

Üye
    Konu Sahibi
az önce aldım ;) , ilgilenenlere tşekkurler

petrucci82

petrucci82

Üye
hayırlı uğurlu olsun kardeş

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Hayırlı olsun :)

dedemgeldi

Üye
bende 4 gün önce aldım :) çok güzel bir telefon.Yavaş yavaş çözüyorum :)

Fakat şöyle bir durum var.Normalde mesajlardan sonra kalan Kontor, SMS miktarı, yada internet paketi miktarı vb. şeyler çıkmaktaydı.Ama artık çıkmıyor.Ayrıca *123# yapınca işlem tamamlanamadı demekte.telefonu açıp kapayınca düzeliyor ama bir süreden sonra gene aynısını yapıyor.Sorun nedir.Ne yapabilirim ? :( .Ayrıca şu şu özelliğini bilsen telefonun iyi olur dediğiniz birşey var mı ?

orhaan48

orhaan48

Üye
5800 tek kelime ile şahane ötesi bir telefon ben aldığımda arkadaşım dünyanın parasını verip iphone aldı ve şu an o arkadaş telefonu duvara çarptığı için yeni telefon olarak 5800 aldı şimdi çok mutlu benim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt