5800 ikinci el piyasası ?

Sponsorlu Bağlantılar

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 ikinci el piyasası ?
arkadaşlar 5800 ımı satmaya karar verdim.tanıdık bi telefoncu vardı gitim ona dedim bunu kaça alırsın deid 270 alrım dedi yuh dedim. okadar az olurmu dedim. adamı 300 zor ikna ettim.ben merak ettim acaba 5800 piyasası bu kadar düştümü yoksa adam beni kazıklamayamı çalışıyor?
telefonun 1 sene garantisi var .
kutusu ve bütün aksesuarlar dedim.
ben en az 350 360 a satarım diye düşünüyordum.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Elden satsan 300, 330 civarı satarsın. Telefoncu senden 270e alıp, 300 en fazla 350 ye satar zaten.
Normal fiyatlar bunlar. Sen telefonunu kaç tl ye aldın ki , 360a satmayı düşünüyosun.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
529 olması lazm. 300 ii diyosun yani

'Şeref'

Emekli Yönetici
Zaten yenisi 470 civari

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
evet ya telefonun piyasasi dusmus. 300 satayim madem

frosty

frosty

Üye
ben 1 haftalık 2 sene garantili kadiköyde birçok telefoncu dolaştım takasla en son 300 tl yi veren zor buldum, nakitte 200 tl den yukarı veren çıkmadı...birde diğer telefonlar için piyasası kötü diyorlar....

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 haftalık 2 sene garantili kadiköyde birçok telefoncu dolaştım takasla en son 300 tl yi veren zor buldum, nakitte 200 tl den yukarı veren çıkmadı...birde diğer telefonlar için piyasası kötü diyorlar....
oo o zaman 300 e vereyim hemen

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Nokıa öyle oluyor yaa. Sonyericssonda öyle Ben 790 liraya K750 almıştım ilk çıktığı dönemde 100 liraya sattım 5 ay önce :D insana evlat acısı gibi koyuyor.
Değer kaybı yaşamayan telefon almak istiyorsan, i-phone alacaksın.

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bugün itibariyle 350tl sattım.