5800 için...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
5800 için...
-5800
java oyunlarında tam ekran nasıl yapılıyor?
-mp3 aratıp indirebilceğim uygulama
-itiraf.com sitesini ana sayfaya nasıl yerleştriebirim.ve bu site gibi gülünç site var mı?eşim için arıyorum.
-telefona format atıım.hackledim ama maalesef indirdiğim her uygulama/oyun bozuk dosya uyarısı veriyor.araştırdım denielnleri yaptım sonuç yok.o yüzden signed uygulama indirmem gerek galiba..
-yine oviden indirme yapamıyorum.şifremi kabul etmiyor.yeni hesap için hep hata veriyor.ne yapabilirim.
Teşekkürler...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Java oyunlarında tam ekran için uygulama yöneticisine git yüklü olan uygulamanın üzerine gel seçenekler de sonra suit ayarları'na gel ekran üstü klavye açık yap.

Dediğin siteyi ama sayfa derken browser'ın ana sayfası yapacaksan eğer Seçenekler > Ayarlar > Genel >Ana sayfa > Kullanıcı Tanımlı yap ve sitenin url'sini gir.

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim.çok özverilisin.ben note aldım.5800 eşime vericem.
ana sayfaya istediklerimizi neyle kişiselleştirebiliriz.isteiğimiz program-uyuglama-yada internet sitelerini hepsini yapabile uygulama var mı?widget lemi oluyor?
birde şarkı indirme programı vardı.fizy mi varmı öyle birşey yada istediğimiz şarkıyı nasıl indirebiliriz telefonda hızlıca..
-dosya bozuk uyarısı çıkıyor nasıl çzöebilirim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence opera mini yükle Kısayollar'a ekle.İstediğin sayfaları da hızlı erişime yükle.Malesef Fizy yok 4shared'i ana sayfaya ekle orada istediğin şarkıyı bulursun. Dosya bozuk hatası için ise ya uygulama gerçekten bozuktur ya da senin telefonunda bir problem vardır.O yüzden Önce bir hard format at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt