5800 için zaman güncellemesi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

repix

Üye
    Konu Sahibi
5800 için zaman güncellemesi geldi
ne işe yarıyor hiç bişi olmadı yardımcı olacak varmı?

----------Eklendi @ 12:51:02 ---------- Yazıldı @ 12:49:17 ----------

yazılım güncellemeden yeni indirdim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
evet ya ne işe yarıyo :hmmm

repix

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım ki

repix

Üye
    Konu Sahibi
vadafonda iken zaman dilimini güncelle diyordum otomatik oluyordu ama avea da olmuyo nedense onun gibi bişimi acaba

----------Eklendi @ 12:58:54 ---------- Yazıldı @ 12:58:04 ----------

ama gene olmadı symbianın taa

kcsoft

kcsoft

Üye
sadece 5800 içinmi acaba başka tellere gelmiş olamazmı ? 5800 dan artık güncelleme beklemiyorum

repix

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım soruya cevap bulmak için açılmış birşeye neden tekrar soru soruluyor daha ne işe yaradığını anlamadık sen yine soru sormuşsun.

kcsoft

kcsoft

Üye
arkadaşım soruya cevap bulmak için açılmış birşeye neden tekrar soru soruluyor daha ne işe yaradığını anlamadık sen yine soru sormuşsun.

Dostum basit bir güncelleme bu bunun ne gibi açıklaması olabilirki okadarda önemli bişi değil soru sormak suçmu ?

joker.lg

joker.lg

Üye
n97 mini ve x6da da war

cicoz23

Üye
nokia mağazayada güncelleme geldi

mehmetbada

Üye
bu gunceleme ne işe yarıyo

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
bizi susturmak için bi kaç dandik güncelleme yolluyolar işte sizi unutmadık baabında |-)

thecentilmen

thecentilmen

Üye
eğer yanlış bilmiyorsam zaman güncellemesi ile 5800 v60.0.003 güncellemesi sonucu yeni bir ekran koruyucu gelmektedir. telefon kilitli iken menü tuşuna basıldığı zaman saat ve sürükleme kısmını bulunduğu ekran gelmektedir. yani kilidi kaldırmak için kenardaki tuş işlevini kullanmadan ekrandaki kısmı sürükleyerek tuşları açabiliyoruz...

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Kardeş yanlış anlama ama gereksiz bir konu her güncelleme için ayrı bir konu açılsaydı ohooo :D

Ama mesela şöyle yapabilirsiniz Tüm Güncelleme Hareketleri Bir Konu Altında Toplanabilir Bu Sayede Konu Karışıklılığı Ortadan Kalkar Ve Üyeler Bilgilenmiş Olur :)

phasan

phasan

Üye
Kardeş yanlış anlama ama gereksiz bir konu her güncelleme için ayrı bir konu açılsaydı ohooo :D

Ama mesela şöyle yapabilirsiniz Tüm Güncelleme Hareketleri Bir Konu Altında Toplanabilir Bu Sayede Konu Karışıklılığı Ortadan Kalkar Ve Üyeler Bilgilenmiş Olur :)

öyle daha karısık olurdu

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Hayır Bak Her Güncelleme Ayrı Başlık Altında Açılsa Çok Yer Kaplar Gereksiz Senin Anlıyacağın. Ama Bi Konu Açılsa Güncellemeler Oradan Takip Edilse Daha Basit Ve Pratik Olur ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt