Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 için yapılmış bir cfw yi 5250 ye portlamak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
5800 için yapılmış bir cfw yi 5250 ye portlamak
arkadaşlar 5800 için yapılmış bir c6 cfwsini c6 tabanlı 5250 cfw sine portlayabilir miyim telefona zarar verir mi KONU YANLIŞ YERDE İSE ÖZÜR DİLERİM
oquz_esen
Üye
portlayabilirsin orası kolay bi zararıda yok yanlız ekran ters döner yarım kalır
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
neden?
----------Eklendi @ 22:54:49 ---------- Yazıldı @ 22:52:36 ----------
peki bir şey soracağım 5250 için c6 tabanlı bir cfw nasıl yapabilirim lütfen yardım
Henüz bi anlam veremedim ekran çözünürlüğü fark ediyo sanırım
üzerinde çalışıyorum
Aslında Binh24'e mi sorsam ne yapsam
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
peki bir şey soracağım 5250 için c6
tabanlı bir cfw nasıl yapabilirim lütfen
yardım
oquz_esen
Üye
Dostum olay aslında basit ama öğrenince üzerinde çalış araştır öğren
Ben bi özet qeçim
Rambo ft 5250 için türkçe temiz port hazırlamıştı indir onu
Yine Rambo ft nin mod arşivini indir
Sadece Rofs2 yi Nfe ile çıkart ve en altta 'Done 'yazısı çıkınca yapman qereken bir tene mod hangi modu eklemek istiyosan o modu aç
Sys private v.s klasörleri var tut nfe yani ROFS2'nin üstüne sùrükle bırak
Ve paketle
Bu kadar ya yanlız modları tek tek denemen lazım ki nerede hata var anlayasın zamanla kendilinden çözersin zaten işin pratıqini
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
bunu biliyorum yapıyorum da zaten ben kendim nasıl 5250 için 0dan c6 cfw si yaparım onu sordum
oquz_esen
Üye
kendin mi portlamak istiyosun c6 yı yani
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
ewet
oquz_esen
Üye
portlama işi kolay deqildir çok karışıktır çok uzun bi anlatım ister ve bu portlama işi binh24 ten sorulur
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
o kim? Sen bana kısaca bildiklerini anlatsan
oquz_esen
Üye
hepimizin kullandıqı c6 portlarını hazırlayan adam google'ye binh24 yazarsan kendi sitesine ulaşırsın
Ayrıcı anlatıma qerek yok sen yapsan ne deqişcek hazırları var aynısı olucak deqişen bişey yok c6 portu beğenmiyosan 5250 N97 v.30 Portu indir
ferhat_5382
Üye
Konu Sahibi
ok çok tskrlr
Symbian Modder
Üye
cfw portlamayı yapabilen kotukoylu ve ben.onun dışında binh24,mara,new cooller,team bojar var onlar yapıyor.kolay bir iş değildir.klavye eklemek çıkan hataları düzeltmek.ayrıca yeni başlayanlar için temiz portlar idealdir.
Mert045
Üye
Aynen arkadaşın dediği gibi temiz port kullan modları yapıştır paketle