5800 için uygulama imzalamak [videolu anlatım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
5800 için uygulama imzalamak [videolu anlatım]

buu yapınca ne işe yarıyo onuda yazsaydın keşke :S
Tabi ... Symbian tabanlı uygulamaların hepsini telefonunuza yükleyemezsiniz, sertifika hatası verir çünkü unsigned yani imzasız programlardır, videoda bu tarz uygulamaları nasıl yüklenebileceği anlatılmış.

• Beğen
Tepkiler: Nadir

Utku

Utku

Üye
saol Deflamat:ehe

Mcq.

Üye

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ... Symbian tabanlı uygulamaların hepsini telefonunuza yükleyemezsiniz, sertifika hatası verir çünkü unsigned yani imzasız programlardır, videoda bu tarz uygulamaları nasıl yüklenebileceği anlatılmış.

Mcq.

Üye
hocam ben bu teli yeni aldım ilk olarak yapmam gereken şey ney ? sürümünü yükseltmek mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet sürümünü nokia software updater ile yükselt..sonra sertifika al..

Mcq.

Üye
nadir hocam indirdim bunu pc ye. gerisini nasıl yapacağım ?

--------------- Ekleme ---------------

indirdim nadir hocam bunu pc ye.peki nasıl yapacağım sürümü nasıl yükselteceğim ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
programı pc ye kur..sonra usb ile telefonu pc bağla..bu programı çalıştır..telefonu görünce yükleme olup olmadığı söyler sana sonra güncellersin..

Mcq.

Üye
daha once pc ye taktım usb baglantısı ıle teli.fun club da sılın fln demıssın.pc den mı sıleyım onun programlarını ?

bide en son sürümü hangisi hangisini seçmem gerek ?

fonbir

Üye
Türkçe'si yok mu?

Mcq.

Üye
bi kere sertifika almak yeterlimi ?

Mcq.

Üye
deflamet ilginiz için çok saolun.sürümü güncellştirdim.sertifikayıda aldım.daha neler yapmam gerek işe yarayan başka programlar önerebilirmisin ?

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
deflamet ilginiz için çok saolun.sürümü güncellştirdim.sertifikayıda aldım.daha neler yapmam gerek işe yarayan başka programlar önerebilirmisin ?
Önerebileceğim onlarca program var yakın zamanda bir konu açarak hepsini paylaşacağım, birazdan tarafımca seçilmiş 200 adet dokunmatik oyun bulunan bir arşiv paylaşacağım ayrıca 2009 yılının en iyi seçmece 19 oyununu da paylaştım fakat moderasyon tarafından daha onaylanmadı, açtığım konulardan takip edebilirsiniz...

Mcq.

Üye
tşk.ler kardeş

deflemat bi kaç sorum daha olucaktı.. bu telin sesini yükseltebilme imkanımız varmı kulaklık takılıyken veya normalde sankı az gibi geliyo bana sesi ? firmware programı ne işe yarıyor onun hakkındada biraz bilgi verebilirmisin ?

COKOPRENSSS

Üye
üstadım 1.vıdeonda harfıyen uyguladım ama bıseyı yapamadım ...sag taraftan bı klasor acıyosun ve onun içinden klasore bısey atıyosun..pek bellı olmuyo aslında..oyuzden yapamadım..msn adresımı verıyım de bı yardımcı ol bana üstad [email protected].. rıca edıyorum bıkım su sertıfıkadan yaww.sımdıden tskler...insallag gorusuruz..eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt