5800 için s60v5 online oyun arıyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quest2

Üye
    Konu Sahibi
5800 için s60v5 online oyun arıyorum..
internette aradım bir kaçtane telefonlar için oyun var ama ya windows mobile için ya iphone ya da s60v3 için var..
S60v3 ü indiriyorum tuşlar olmadığı için oynayamıyorum.. Eğer sizin bildiğiniz varsa lütfen paylaşalım..

Lacrymosa

Üye
Raging Thunder var. Çevrimiçi araba yarışı. Bu oyun fena değil. Zaten 5800 için adam akıllı normal oyun yokken çevrimiçi oynanan oyun bulmak zor. 5800 için saçma saçma Java oyunları ortalıkta dolaşıp duruyor. Symbian'ın yüz karası. Yoksa Symbian'an mı yüz karası? Ya da bu telefona oyun yazmayıp Java oyunlarını paylaşanlar mı? Yazamıyorlar ki... OpenGL desteği bile yok.

quest2

Üye
    Konu Sahibi
oyunu bulup deneyecem sağol.. Ama benim aradığım exp li levelli skill li oyunlardan mmorpg olacak..

aryscat

aryscat

Üye
düzeltiyorum "age of heroes" var. Herhalde oynayabileceğin en iyi 5800 online oyunudur.

--------------- Ekleme ---------------

download.getjar.com/downloads/web/ppd-102-bnm7oxit61cg00-91d95c927ffcd7def3fa355d497d5e94/62429/AOHO_EN_GT.jar

quest2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bu az çok işimi görür başka varmı mmorpg oyulardan

ya bu oyun indirdim geçersiz jar uygulaması diyor yüklenmedi :S

aryscat

aryscat

Üye
olmazsa internetten arat başka bitane indir. Sitede de olabilir.

--------------- Ekleme ---------------

ar.qplaze.com/p000-aoho/aoho_en.jar

quest2

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben onu indirdim.. Oyun güncelleme istiyor internetten indirmek için bağlandığında yalnızca avea kullanıcıları oynayabiliyormuş.. Pc den de baktım avea telefon no istiyor :(
Gene de teşekkürler

aryscat

aryscat

Üye
kardeş kusura bakma ben daha önce bunu n95 de oynamıştım. Sorun yoktu. Bu yeni çıkmış galiba. Haklısın. Avea istiyo. Ilginç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt