5800 için programları sertifikalama programı varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
5800 için programları sertifikalama programı varmı
arkadaşlar lütfen biliyorsanız bir öneride bulunun telefona yaklaşık ne indirsem sertifika hatası veriyor programları sertifikalayacak program paylasırmısınız teşekkürler

xxdama

xxdama

Üye
hackle kurtul

phasan

phasan

Üye
banada lazım tel n97 hack ugrasamam

xxdama

xxdama

Üye
o zaman önce sertifika alın. Sonra freesigned uygulamasını yükleyin. Sonra uygulamayı açıp kullanacağınız sertifikayı seçin. Istediğiniz herşeyi sertifikalayıp yükleyin

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
cepten hack yapılırmı

caglar9726

caglar9726

Üye
    Konu Sahibi
varsa linkini verebilirmisin

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
sertifika diye bişey kalmadı ki artık :D Telefonu hacklemek 1 dk bile sürmüyo :D

demirefe

demirefe

Üye
slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

xinanux

Üye

.....

----------Eklendi @ 22:45:29 ---------- Yazıldı @ 22:44:53 ----------

slm arkadaşlar ben telefonumu hacklemek stiyorum yardimci olur musun tum sitelerde once sertifika almam gerektiği soyleniyo ne opda ne de diğerleri kaç haftadir bekliyrum sertifika veren yok nasil olacak bu iş .**** ?? lutfen yardim

al link buradan ...

----------Eklendi @ 22:47:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:29 ----------

....

caglar b

caglar b

Üye
zamanında 550 milyon para verip aldığım 6600 ımı sistem dosyalarını kurcalayıp (hala tam olarak ne yaptığımı bilmiyorum ) garanti dışı bırakıp çöpe atmıştım ve simbiandan soğumuştum aradan 4 yıl geçti nokia 5800 aldım simbiana dönüş yaptım ağzım yandı bir kere bir daha aynı hataya düşmem

volkan134

volkan134

Üye
selam kardeş ben volkan sana yardımcı olucam artık sertifika sorunu yaşamıyacaksın

Türe

Türe

Üye
siteler vardı lakin kesin çözüm hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt