5800 için ofis programı arıyorum sorunsuz olan versiyonunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
5800 için ofis programı arıyorum sorunsuz olan versiyonunu
iyi akşamlar arkadaşlar ben 5800 için sorunsuz bir ofis programı arıyorum ofis bölümündeki bütün ofis programlarını denedim ve hepsinde hata aldım
elinde olan paylaşırsa sevinirim acele lazım

maktama

maktama

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar ben 5800 için sorunsuz bir ofis programı arıyorum ofis bölümündeki bütün ofis programlarını denedim ve hepsinde hata aldım
elinde olan paylaşırsa sevinirim acele lazım
hata aldım derken?!?! ne hatası aldınız??
" sertifika hatası"ndan bahsediyorsanız o bir hata değildir. Ofis bölümündeki Quickoffice Inc Quickoffice AM v.6.03(37) başlığındaki çalışıyor(aslında diğer başlıktakilerin de bir çoğu çalışıyor). Ama ya programı sertifkalamalı ya da telefona hackli fw yüklemelisiniz. iki durum için de ayrıntılı bilgi yine bu forumda mevcut

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
    Konu Sahibi
hata aldım derken?!?! ne hatası aldınız??
" sertifika hatası"ndan bahsediyorsanız o bir hata değildir. Ofis bölümündeki Quickoffice Inc Quickoffice AM v.6.03(37) başlığındaki çalışıyor(aslında diğer başlıktakilerin de bir çoğu çalışıyor). Ama ya programı sertifkalamalı ya da telefona hackli fw yüklemelisiniz. iki durum için de ayrıntılı bilgi yine bu forumda mevcut

sertifika hatası denimiyor sertika yaptıktan sonra telefona yükleyeceğim zaman güncelleştirme hatası alıyorum ama artık gerek kalmadı başka bir ofis programı yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt