5800 için internete girmeden harita nasıl olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
5800 için internete girmeden harita nasıl olur?
Arkadaşlar bende 5800 var haritalara girebiliyom ama sadece önceden girdiğim yerlere internetsiz girebiliyom.Acaba internete bağlanmadan türkiye haritası indirip atamazmıyım cebe

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Ovi maps'ı 3.06 sürümüne güncelle sonrada ovi suite'den türkiye haritasını indir. İstediğin yeri cevrimdısı görebilir navigasyon yapabilirsin.

Yada

Garmin Xt mobil kur benim gibi türkiye haritası indir. Biraz uğraştırıyo ama maxicepte acıklaması var. garmin daha gelişmiş köyümün yolları ble var.

Ovi maps mı garmin mi dersen bence garmin çünkü ben ordunun ünye ilçesinde yaşıyorum. ovi mapsda bi sokak bile yok. Garminde mahallemdeki okula eczaneye kaeye kadar herşeyi gösteriyo

otostopçu

otostopçu

Üye
menü > uygulamalar > yer > konumlama > konumlama yöntemleri > sadece 2. sıradaki tümleşik gps işaretli olsun diğerlerini kapa

EĞER ovi suite 2 veya 3 ten yada map loaderden fln harita ve sesli yonlendirmeleri yüklememişsen yukardaki ayar işine yaramaz çünkü görecek haritan olmaz
SONRA OVİ MAPS 3.06 YI YÜKLE

LİNKİNDEN BULABİLİRSİN AMA BU LİNKİ ALİENS ADLI ÜYEMİZİN KONUSUNDAN ALDIM
BİDE FORUMDA ONUN AÇTIĞI KONUYA BAKARSAN SEVİNİRİM.OVİ MAPS 3.06 YÜKLENİNCE TELEFONDAKİ HARİTALAR SİLİNİR BUBUN İÇİN OVİ MAPS 3.06 YI İNDİRDİKTEN SONRA HARİTA VE SESLİ YONLENDİRMELERİ YENİDEN YÜKLE
OVİ SUİTE 3 TE
TÜRKİYE:75 MB
TÜRKÇE (KADIN) SESLİ YÖNLENDİRME DİLLERİ 15 MB
UYARI VE TİTREŞİM (YÜRÜRKEN TÜRKÇE(KADIN) KULLANILMIYOR ÖNERİM YÜKLE VE YÜRÜMEYE BUNU AYARLA)
BUNLARI YAPTIKTAN SONRA TELEFONU YENİDEN BAŞLAT
AÇIK ALAN GÖKYÜZÜNÜ TEPEDEN DİREKT GÖREN BİR YERE GİT VE UYDUYU BULMASINI BEKLE TAHMİNİ 1-5 DK SÜRER BENİMKİ 2 DK DA BULDU VE UYDUYU İLK BULDUKTAN SONRA ARTIK 1-1.5 DK İÇİNDE BULUR KULLANIŞINA GÖRE HIZLANABİLİR.
ARTIK NOKİA 5800 INIZ GPS`İ BEDAVA VE HARİTANIZ YÜKLÜ VE SORUNSUZ OLMUŞTUR KULLANDIKÇA KULLANACAKSINIZ:ehe

isayhan

isayhan

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşlar deniycem

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
ovi maps i begenmezsen garminide deniyebilirsin...
ben garminin daha güzel buluyorum daha dolu... bakkalları bile gösteriyo..

SilentOne

SilentOne

Üye
daha garmini denemedim ama şuanlık ovi maps bna yetiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt