Sennheiser kulaklıklar çok iyi oluyor. Ama dersen o kadar para vermem kulaklığa. Ben Philips Shh 9201 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim bu kulaklığı. Ama sana tavsiyem eğer kulakiçi kulaklık alırsan çok yüksek seste müzik dinleme.
Sennheiser kulaklıklar çok iyi oluyor. Ama dersen o kadar para vermem kulaklığa. Ben Philips Shh 9201 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim bu kulaklığı. Ama sana tavsiyem eğer kulakiçi kulaklık alırsan çok yüksek seste müzik dinleme.
Nejdet kardeşim hayırlı olsun. Gerçekten mükemmel bir kulaklık almışsın. Bir ricam olacak senden bu ileri/geri-durdur/oynat/duraklat fonksyonları sorunsuz şekilde çalışıyor mu acaba söyleyebilir misin? (çalışıyordur büyük ihitmal ama merak ettim)
Hayırlısı olsun kardeş.Sennheiser ı tek geçerim. 3.5-4 senedir kullanıp da arıza göstermeyen, kalitesinde en ufak düşüş yaşamadığım tek kulaklık. İlk başta ses kalitesini oturtmak için bi gece bass ı bol olan bir parçayı tekrar a at sabaha kadar çalsın (bunu kaliteli her türlü kulaklığın sesini oturtmak için kullanabilirsin). tekrar hayırlısı olsun...
kardes esc den lojitek kulaklık aldım .cok manyak bir sesi var gerek bas gerekse tiz olsun .kendi kulaklıgını 2 ye katlar.ben 19 tl ye aldım sepetten. ense tipi.
Tek marka Sennheiser başka marka tanımam...!