5800 için En iyi SES veren Kaliteli ve Kulağın içerisine rahat oturan KULAKLIK NE TAVSİYE EDERSİNİZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
5800 için En iyi SES veren Kaliteli ve Kulağın içerisine rahat oturan KULAKLIK NE TAVSİYE EDERSİNİZ

İlgilenecek olan arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim...

cabbar100

cabbar100

Üye
Sennheiser kulaklıklar çok iyi oluyor. Ama dersen o kadar para vermem kulaklığa. Ben Philips Shh 9201 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim bu kulaklığı. Ama sana tavsiyem eğer kulakiçi kulaklık alırsan çok yüksek seste müzik dinleme.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Sennheiser kulaklıklar çok iyi oluyor. Ama dersen o kadar para vermem kulaklığa. Ben Philips Shh 9201 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim bu kulaklığı. Ama sana tavsiyem eğer kulakiçi kulaklık alırsan çok yüksek seste müzik dinleme.

Teşekkür ederim kardeşim tavsiyelerini inceleyeceğim...

--------------- Ekleme ---------------

dostum şu model hoşuma gitti bunun tel girişi jak yuvası uyumludue değilmi....

Sennheiser CX-280 Kulakiçi Kulaklık (Siyah)

cabbar100

cabbar100

Üye
3.5 mm uyumludur Nejdet kardeşim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

tekil1ncisahis

tekil1ncisahis

Üye
wh 205 memnun kalacaksın ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
wh307 mi ne war oda güzel siyah ve beyaz renk seçenekleri var

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi

öncelikle fikir veren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...

Başta "cabbar100" Teşekkür ederim Sennheiser markayı hiç bilmiyordum Cabbar aklımı çeldi

Sennheiser MM200 Stereo Premium Headset For Music and Calls Bluetooth Kulaklık aldım

biraz pahalı ama parasını fazlasıyla hakkediyor muhteşem bir ürün bu ürüne sahip olduğum için mutluyum olmayan arkadaşlara da nasip olmasını temenni ederim...

cabbar100

cabbar100

Üye
Nejdet kardeşim hayırlı olsun. Gerçekten mükemmel bir kulaklık almışsın. Bir ricam olacak senden bu ileri/geri-durdur/oynat/duraklat fonksyonları sorunsuz şekilde çalışıyor mu acaba söyleyebilir misin? (çalışıyordur büyük ihitmal ama merak ettim :ehe )

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Nejdet kardeşim hayırlı olsun. Gerçekten mükemmel bir kulaklık almışsın. Bir ricam olacak senden bu ileri/geri-durdur/oynat/duraklat fonksyonları sorunsuz şekilde çalışıyor mu acaba söyleyebilir misin? (çalışıyordur büyük ihitmal ama merak ettim :ehe )

öncelikle teşekkür ederim bütün tuşları en iyi şekilde çalışmaktadır şu an bile kullanıyorum gerçekten süper bir cihaz bluetoht' ço güzel çalışıyor cihaz tanıtması basit 10 mt mesafede çekiyor tel'i odada bıraktım diğer odaları dolaştım çekim iyi ama hareket halindeyken kesilme oluyor

Net'te araştırmıştım bugün bu ileri/geri-durdur/oynat/duraklat problemini ipod'larda bi kaç kişi sorun yaşamış ama MP3 Oynatıcı ve diğer telefonlarda sorun olacağını pek zannetmiyorum Net'te böyle bir yorumada rastlamadım...

dahili şarj edilebilir pili 300 saat beklemede 11 cep görüşmesinde 9 saat müzik dinleme imkanı sunuyor PC'den ve ana şebekeden şarj edilebiliyor

internette hepsi burada ve benzeri sitelerde 270-280 kdv dahil fiyat var ama ben bayrampaşa istenbul forumdan nokıa shop'tan 200 tl'ye aldım 2 yıl garantisi var.

Tavsiye ederim saygılarımla...

Souldreath

Souldreath

Üye
Hayırlısı olsun kardeş.Sennheiser ı tek geçerim. 3.5-4 senedir kullanıp da arıza göstermeyen, kalitesinde en ufak düşüş yaşamadığım tek kulaklık. İlk başta ses kalitesini oturtmak için bi gece bass ı bol olan bir parçayı tekrar a at sabaha kadar çalsın (bunu kaliteli her türlü kulaklığın sesini oturtmak için kullanabilirsin). tekrar hayırlısı olsun...

ilhanbey

Üye
200 tl bir kulaklığa verilirmi yaw yuhhhhhhhhh:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

5800 500 lira sen 200 liraya kulaklık alıyrsun bu hiç normal değil

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun kardeş.Sennheiser ı tek geçerim. 3.5-4 senedir kullanıp da arıza göstermeyen, kalitesinde en ufak düşüş yaşamadığım tek kulaklık. İlk başta ses kalitesini oturtmak için bi gece bass ı bol olan bir parçayı tekrar a at sabaha kadar çalsın (bunu kaliteli her türlü kulaklığın sesini oturtmak için kullanabilirsin). tekrar hayırlısı olsun...

Çok Teşekkür ederim çok naziksin.... Söylediğin yöntemi deneyeceğim...

ayhan2000

ayhan2000

Üye
kardes esc den lojitek kulaklık aldım .cok manyak bir sesi var gerek bas gerekse tiz olsun .kendi kulaklıgını 2 ye katlar.ben 19 tl ye aldım sepetten. ense tipi.

nejdet can

nejdet can

Üye
    Konu Sahibi
kardes esc den lojitek kulaklık aldım .cok manyak bir sesi var gerek bas gerekse tiz olsun .kendi kulaklıgını 2 ye katlar.ben 19 tl ye aldım sepetten. ense tipi.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeş...

alicanarslan23

Üye
Tek marka Sennheiser başka marka tanımam...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt