5800 için en iyi fw hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

projist

Üye
    Konu Sahibi
5800 için en iyi fw hangisi?
merhaba arkadaşlar. 5800 sahibiyim 2 yıllık. artık yavaş geliyor sanki özellikle internet siteleri vs girerken zorlanıyorum. ilk defa fw yüklemesi yapıcam. birçok özellikli fw var ama hem nereden başlayacağımı hem hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılar bilemiyorum. en sade ne hızlı en internet için hazırlanmış olan fw hangisidir sizce?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
ofw ;)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
buna kendin karar vermelisin herkes kendi cfw sini önerecek ben tutupta kensi cfw ım varken başkasının cfw sini niye önereyim ı herkes için aynı hatta dur önereyim (bkz: Anchor Cfw v1.0)

Türe

Türe

Üye
ofw

dj_onur

dj_onur

Üye
ofw kullandıysan cfw yükleme bir sürü mod var sistem modu falan alışırım dersen yükle ben kendim başkasının 2 adet cfw sini yükledim speedy baya başarılı güncelleme de sıkıntı yok tek tek flaşla istersen

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
speedy bencede ideal

mahmut4545

mahmut4545

Üye
xprence bende süper

anık

Üye
simple belle final öneririm hızlı ve stabil bir fw ama yinede sen bilirsin :oke:
Buradan ulaşabilirsin www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/simple-belle-final-5800-v60-0-003v41-0-010-the-fastest-firmware-563087.html

sem_sen

Üye
Anchor Cfw v2.0 ı kurabilirsin telefonuna çok hızlı ve 0 hata :oke:

Symbian Modder

Üye
imzama bak bari ne diyim :D

muxo

muxo

Üye
internete girmek için opera kullan. Kendi tarayıcısını asla kullanma. Birde internete giriyorsan ram oranı yüksek bir cfw tercih etmelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt