5800 için en hatasız, en sorunsuz orjinal versiyon sürümü nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
5800 için en hatasız, en sorunsuz orjinal versiyon sürümü nedir ?
5800 telefonum var,cihaz içinde v40 yüklü.
en hatasız,eksiksiz sürüme güncellemek istesem tercihim ne olmalı ?

teşekkürler.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
su anda en son v52 var bence bayet hızlı şu ana kadar da hiç bi hata almadım bence hemen güncelle telefonun ne kadar değiştiğini görüp çok beyeneceksin :-))

alican-2468

alican-2468

Üye
v52'de hiç hata yok gibi şuanlık. v52 kullanabilirsin.

ozanazy

ozanazy

Üye
Kesinlikle telefondan güncelledim v52'ye ve nazar değmesin daha reset donma hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca RDS'de takır takır çalışıyor.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
bir hafta olmasına ragmen tam anlamıyla navigasyonu ve wifiyi kullandım.
müzikçalar,kamera vs. daha tam kullanmak nasip olmadı vakitsizlikten,biraz v40ta kalayım,tavsiyeleriniz üzerine v52ye geçiş yaparım.

hack işlemini beceremem ama orjinal mi tavsiye edersiniz ? yoksa bi arkadaşıma hacklettireyim mi ? :)

ozanazy

ozanazy

Üye
Hacklettir bence daha iyi olur. Performans daha iyi oluyo. Ben orjinal hack olayndan yanayım. CFW yerine.

m.milamur

Üye
Telefondan film izlerken kapanıp açılıyor. Normal birbuçuk saatlik bir filmi izlerken 4 defa kapanıp açıldı. Daha önceki bütün sürümlerinde bu sorun vardı zaten. Ama yinede en iyi sürüm bu.

yuXeXescaner

yuXeXescaner

Üye
v52 yukle. sorunsuz sesde artış var performans artış var, rds çalışmıyordu v51 de şimdi çalışıyor v52 kur.

SilentOne

SilentOne

Üye
suana kadr hatasız görünen hatasız fw bu yakında bununda koksu çıkmasa iyi

mky_33

mky_33

Üye
bende şuan 52,0,007 var navigasyonda uydu işareti kayboldu çevrimdılı oldugu halde a gps kullanıp lira harcıyo nasıl yapacam blmiyorum yukledigime pişmanım:vur

talha00

Üye
Beyler Ben Bu Güncellemeleri Yapcağım Ama İlk Önce İnternete Bağlanmak Zorundayım Ya Turkcele Yada Wirelesten Bağlacam . Evimde bir PC birde Laptop Var İnternet PC ye Bağlı Laptop için Modemin Wirelesini Kullanıyorum Modem Markam USRobotıc Ama Telden Bnm İnternet Gözüküyor Normal İnt şifresini Giriyorum olmuyor . Önceden Ayarlanmış WEP Anahtarını İstiyor . Bn İnternetimi WPA/WAP2 olarak kullanıyorum . Bu sefer Şifresiz Yaptım Ama Gene Girmedi Tamam şifre istemedi ama İnternetede Girmedi. Bunun için Bir Çözüm Varsa Çok Sevinirim . Şimdiden Çok Teşekkürler .

kaptannova

Üye
bende v52 yüklüydü çok memnundum... ama daha sonra cfw yüklemeye karar verdim...
TIKLA BU LİNKTEKİNİ KURDUM HİÇBİR HATA YOK... süper birşey... yüklemek istersen ben 4x4 menü yükledim.. öneririm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt