5800 için çok acil sesli konuşma programı lazım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
5800 için çok acil sesli konuşma programı lazım :(
arkadaşlar team speak adında bir sesli konuşma programı var.baglanacagin sunucunun adresini yazıyorsun ve arkadaşlarınla ücretsiz konuşuyorsun.bu programın android de çalışan bir sürümü var ama 5800 için buna benzer bir program var mi bilen varsa lütfen yardım etsin.

Jitou

Jitou

Üye
arkadaşlar team speak adında bir sesli konuşma programı var.baglanacagin sunucunun adresini yazıyorsun ve arkadaşlarınla ücretsiz konuşuyorsun.bu programın android de çalışan bir sürümü var ama 5800 için buna benzer bir program var mi bilen varsa lütfen yardım etsin.

Sanırım aradığın program burda :hmmm

www.maxicep.com/symbian-s60v5-messenger-chat-e-mail/fring-4-01-son-versiyon-s60v5-online-sesli-goruntulu-chat-programi-msn-skype-icq-300852.html

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Skype yap 5800 için en iyisi o

- - - Eklendi - - -

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımıniz için teşekkür ederim ama maalesef olmuyo ya fring görüntülü konuşma programı.skype ye de kayıt olunmuyo .s nasıl olacak bu ya :(

- - - Eklendi - - -

zar zor kayıt ettim ama nasıl kullanılacak bi yardım eder misiniz ? Istediğim ip adresini yazıp arkadaşlarımla nasıl konuşacağım anlatır misiniz rica etsem

Jitou

Jitou

Üye
arkadaşlar yardımıniz için teşekkür ederim ama maalesef olmuyo ya fring görüntülü konuşma programı.skype ye de kayıt olunmuyo .s nasıl olacak bu ya :(

- - - Eklendi - - -

zar zor kayıt ettim ama nasıl kullanılacak bi yardım eder misiniz ? Istediğim ip adresini yazıp arkadaşlarımla nasıl konuşacağım anlatır misiniz rica etsem

Burada detaylı olarak anlatılmış

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-messenger-chat-e-mail/fring-3-40-s60v5-icin-online-bedava-konusma-skype-msn-icq-vs-detayli-anlatim-270649.html

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim ancak maalesef aradığım program değil :(

Jitou

Jitou

Üye
:rica: başka program olacağını sanmıyorum ama biraz araştıralım :pc:

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardesim ya :) daha önce bir arkadaşta açmış bu konuyu android için var ama symbian için yok.

Jitou

Jitou

Üye
Dostum malesef skypeden başka program bulamadım:allalla:

ahmet452

Üye
    Konu Sahibi
peki sağol yinede :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt