5800 için böyle bir program var mı ? telefonu otomatik açıp kapatma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
    Konu Sahibi
5800 için böyle bir program var mı ? telefonu otomatik açıp kapatma
belirli bir zaman aralığı verecegim.
örnegin gece 24:00 da telefonum kapanacak kendiliğinden.

sabah 07:00 da telefon kendiliğinden açılacak.

bunu hergün düzenli bir şekilde yapacak.

böyle bir program arıyorum.

qpel

Üye
otomatik kapatma var da otomatik açma yok sanırım zaten otomatik açılma olmaz ki
plan task programı var yalnız tuş kilidi açıkken kapatmıyor benim bildiğim

qpel

Üye
bunu bilmiyorum denemedim bu program çalışmıyormu ben ben plantaskı kurmuştum onda vardı belirtilen saatte kapatma ama tuş kilidi etkinken kapatmıyordu sanırım

pcwolf

pcwolf

Üye
Switch off güvenlik kilidi olmazsa kapatıyor ama açmıyor.

pilgrim521995

Üye
deniytek

Del Rey

Del Rey

Üye
Yazılımsal olarak reset atma mümkün fakat aradan 7 saat geçince tekrar boot'u çalışmayan bir yazılımın açması mümkün değil.

Boot mantığı şudur:
Telefonunuz Symbian'ın çalışması için çok küçük boyutlarda bir yazılım çalıştırır, bu da Symbian'ı çalıştırır, Symbian da o uygulamalarınızı çalıştırır. Sen hiç kapalıyken Photoshop çalıştıran bilgisayar gördün mü? Böyle birşey o da :evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
yani haklısn

-efşan

-efşan

Üye
Yazılımsal olarak reset atma mümkün fakat aradan 7 saat geçince tekrar boot'u çalışmayan bir yazılımın açması mümkün değil.

Boot mantığı şudur:
Telefonunuz Symbian'ın çalışması için çok küçük boyutlarda bir yazılım çalıştırır, bu da Symbian'ı çalıştırır, Symbian da o uygulamalarınızı çalıştırır. Sen hiç kapalıyken Photoshop çalıştıran bilgisayar gördün mü? Böyle birşey o da :evet:
aynen katılıyorum

'Patron

'Patron

Üye
taklaa . isimli ark baya araştırıyor ya :d:

mghebiz

Üye
çin malı infinity telefonumuz var otomatik açılıyor da kapanıyor da. nokia için bu zor olmasa gerek diye düşünüyorum arkadaşlar. Demekki çin mantığı çözmüş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt