5800 için arka planda habersiz çalışan programları kapatmak için program

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrx

Üye
    Konu Sahibi
5800 için arka planda habersiz çalışan programları kapatmak için program
Arkadaşlar 5800 telefonda arkaplanda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmak için program arıyorum. Şimdiden Teşekkürler.

emr-erock

emr-erock

Üye
Sanırım Jbak taskman gibi bir program kullanıyorlardı

Şehriyar

Şehriyar

Üye
benim icin jbak taskman olmazsa olmazdir.. Sonra da kill me gelir.. Forumda mevcut iki programda

symbianware

symbianware

Üye
arkadaşların da söylediği gibi bunun için en güzel pro jbak taskman.. 1.41 sürümü tamamen türkçe ve gayet kullanışlı.. Forumda 1.41 sürümünü ekledim. S60v3 bölümünde ama farketmiyor zaten 5800'da da çalışıyor. Araçlar >>> işlemler bölümünden sistem uygulamaları dahil açık tüm uygulamaları görebilirsin ve bunları yönetebilirsin.. Sistem uygulaması dahi olsa kapatmak istediğin uygulamanın üzerine gelir Menü >>> işlemi sonlandır yapabileceğin gibi, menü >>> program kuralları bölümünden uygulamanın açılmasını da engelleyebilirsin.. Kullandığım en güçlü ve stabil görev yöneticilerden biridir..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
killme kullan.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kill me tek geçerim

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Neye göre tek geçerim? Kill me'de herhangi bir uygulamanın otomatik başlamasını engellemek mümkün mü?
evet.auto kill on startup seçenegi var,onu işaretlediginde açılıştaki herşey sonlanıyor,birde ramblowla temizlik yaptınmı off...orjinal fwde 62 mb ram görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt