5800 İçin Acil Yardıma İhtiyacım Var Lütfen !!! İlk Denememdi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AyvzTunahan

AyvzTunahan

Üye
    Konu Sahibi
5800 İçin Acil Yardıma İhtiyacım Var Lütfen !!! İlk Denememdi !!
S.Aleyküm arkdaşlar . Telefonuma cfw atmaya çalışıyodum ki aksilikler üstüste geldi zaten daha önce yapmadığım bi işti sadece maxicep'den takip ettiklerim yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım. Telefonm şuanda açılmıyor açma tuşuna basıyorum titriyo o kadar başka bi tepki vermiyor. Sizden ricam bana yardım etmeniz şimdiden teşekkürler

Tunahan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
telefonunun surumunden daha dusuk surumlu bir cfw yuklemissinden telefonunun surumu neydi cfw atmadan once eger biliyorsan ona uygin cfw bulup onu flashla

AyvzTunahan

AyvzTunahan

Üye
    Konu Sahibi
v52.0.06 felan böyle birşey yazıodu. Ona dikkat ettim özellikle NaviFirm'den .101 ve .7 yi denedim ama yok yani bişiler eksik ama ne ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
52.0.06 diye bi yazilim yoktu ki :s 52.0.007 dir yazilimin hatali birseyler yapiyosundur yuklerken nasil attin flashi bana asama asama anlatir misin

kcsoft

kcsoft

Üye
senin yazılım v52.0.007 olmasın ?

Üstat

Üye
yüksek versiyondan düşük versiyona geçmişsin anladığım kadarıyla kurmaya çalıştığın cfw ne?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yüksek versiyondan düşük versiyona geçmişsin anladığım kadarıyla kurmaya çalıştığın cfw ne?
ya adam 007yi de 101 i de denemis belki v60 yukselttiyse ondan olmustur ----------Eklendi @ 11:50:33 ---------- Yazıldı @ 11:49:15 ----------
v52.0.06 felan böyle birşey yazıodu. Ona dikkat ettim özellikle NaviFirm'den .101 ve .7 yi denedim ama yok yani bişiler eksik ama ne ?
bak forumda v60 falan paylastilar bir de onu dene bakalim http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/yeni-nokia-c6-v41-0-010-turkce-portlandi-5800-v60-5230-v50-5530-v32-x6-v32-556838.html buradaki v60 i dene bakalim

AyvzTunahan

AyvzTunahan

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar çalıştığım için yazamadım k.bakmayın. bakın navfirm'deki son iki versiyonu denedim sizin söylediğinz de denedim hatta onun dışında 2-3 tane daha denedim cfw ama olmuyo Jaf tıkanıyo bi yerde anlamadığm bi nedenden adım adım takip ediyorum ama olmuyo yani telefon açılmadığı içn telefon tepki verip vermediğinide anlamıorum sadece beyaz ekran gidiyo ve işlem sonuçlanmayınca tekrar eski halini alıyor.

Denediğim Fw ve Cfwler:

-51.0.6 - 51.0.101 - 52.0.7 (ayrıca cok özür dileyerek söylüorum tel bozlmadan önceki vers. 51.0.6 producer cod hatta 0573741)

Siteden deneğim cfwlerde OmegaL ve Sunrise'di. Hatta bi kç tane daha varda ismini hatrlayamadım.

Lütfen yardım bekliyorum

Birde anlamadığım nokta bütn konularda cfw rar'n içinde 6 dosya çıkıcağı yönünde ama kac tane indirdiysem 7 veya daha fazla buna orjinallerde dahil burda mı terslik var acaba ?

----------Eklendi @ 19:35:19 ---------- Yazıldı @ 18:19:26 ----------

arkadaşlar hallettim sonunda ya yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt