5800 ı satıp Turkcell t11 almak mantıklı mı sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
5800 ı satıp Turkcell t11 almak mantıklı mı sizce ?
Arkadaşlar 5800'ımı satıp t11 almayı düşünüyorum.5800ın bu yavaşlığından bıktım ve android kullanmak istiyorum.Yalnız birkaç sorum olacak.Birincisi t11 in oyun performansı.Sizce oyunlarda fazla performanslı olur mu ? Oyun konusunda t20 ye mi daha yakındır t10 a mı ? Mesela Fruit ninja oyunu t20de açılmasına karşın t10da açılmıyor.İkincisi ise şarj konusu sizce ilerleyen zamanlarda günde iki kez şarja takmam gerekebilir mi ? Üçüncüsü ise küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun ve programlarda dezavantaj olur mu ? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mantıksız abi kazığın büyüğünü yersin

futbol123

futbol123

Üye
sakın alma alıyorsan t20 al
hem ekran çözünürlüğü az ve işlemci hızı çok düşük 500mhz işlemci var
burda özellikleri yazıyor berbat bir telefon

Febris

Febris

Üye
t20 kwrdşmde var 3 gun gdiyo sarj sureklı nete gırıyom

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
sakın alma alıyorsan t20 al
hem ekran çözünürlüğü az ve işlemci hızı çok düşük 500mhz işlemci var
burda özellikleri yazıyor berbat bir telefon
aynı telefon olmalarına karşın t11 olanda 600 mhz işlemci 256 ram var, racer 2 de 500 mhz işlemci 512 ram var. T20de çok pahalı be abicim ya

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar 5800'ımı satıp t11 almayı düşünüyorum.5800ın bu yavaşlığından bıktım ve android kullanmak istiyorum.Yalnız birkaç sorum olacak.Birincisi t11 in oyun performansı.Sizce oyunlarda fazla performanslı olur mu ? Oyun konusunda t20 ye mi daha yakındır t10 a mı ? Mesela Fruit ninja oyunu t20de açılmasına karşın t10da açılmıyor.İkincisi ise şarj konusu sizce ilerleyen zamanlarda günde iki kez şarja takmam gerekebilir mi ? Üçüncüsü ise küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun ve programlarda dezavantaj olur mu ? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum :)

kardeş;
1.) Fruit ninjayı oynarsın ama diğer grafikleri yüksek oyunları oynaman çok zor.İşlemci yetersiz.
2.)1100 mAh batarya ve android 2.3.5 sistem tam tasarrufta 1-1,5 gün şarj gider.(kullanıma göre değişir)
3.)Küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun performansını çok belirlemez.işlemci ve ram yetersiz kalır.HD oyunlar çalışmaz.
Açıklayıcı olmuştur umarım.kolay gelsin.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
    Konu Sahibi
kardeş;
1.) Fruit ninjayı oynarsın ama diğer grafikleri yüksek oyunları oynaman çok zor.İşlemci yetersiz.
2.)1100 mAh batarya ve android 2.3.5 sistem tam tasarrufta 1-1,5 gün şarj gider.(kullanıma göre değişir)
3.)Küçük ekranı ve çözünürlüğü oyun performansını çok belirlemez.işlemci ve ram yetersiz kalır.HD oyunlar çalışmaz.
Açıklayıcı olmuştur umarım.kolay gelsin.
çok açıklayıcı oldu sana ve diğer cevap verenlere çok teşekkür ederim.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Abi T11 alacağına git Optimus me yada Galaxy Mini al (Geçen 400 e düşmüştü)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Superonline kampanyası vardı heralde 249 tlye denk geliyordu t20. İnternet almayı dusunuyosn kampanya isine yarayablir .

by*cambaz

Üye
biraz daha kat bnce gio al

hotlock

hotlock

Üye
sırf android diye t11 almak çok büyük hata olur. android ama flash lite ve hd oyunları açmadktan sora pekte anlamı yok diyedüşünüyorm.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
bencede alma dostum biraz daha bekle paranı biriktir daha iyi bir androidli telefon al

fvb

Üye
Tabi android oldugu icin t11 daha cazib geliyo symbian devri kapandi...

oqlahoma

Üye
kazığın sülalesini yersin sülale değil yaw okadar çokkkkk büyük kazık yersinki anlatamam:D sen ideos x5 al 2. el bence

navti

navti

Üye
t11 özellikleri bakımından kötü oyun oynanmaz t20 alabilirsin veya benimde kullandığım aceyi veya ona yakın olan gio yu düşünebilirsin...

Employer078

Üye
Ben Kıbrıstayım okuyorum burda sevgililer gününe özel kampanya yaptılar 1 alana 1 bedava 389 tl idi 10.000 dk hediye ,250 mb internet ile beraber ondan arkadaşla beraber aldık benim hoşuma gitti şuanlık oyun zaten oynamam pek kamerasında flaşı olsaydı süper olurdu fakat gün aydınlıkken bence güzel çekiyor samsung 5233w vardı bende onun da 3.2 flaşsız ondan daha güzel çekiyor kayma yapmıyor

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
T20 öneririm Cyanogen Mod 7 ile android sürümü 2.3.7 ye çıkıyor ve hızına hız katıyorsun ve telefonu rootlayıp işlemcini overclock edersen (710 mHz) de çok süper kayıyo telefon oyun için pek ideal değil ama ben bunları yaparak ve +50 mb ram de boşta olunca oyunlar çok çok az kasıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt