aqa yorumLarı qördümde telde harßiden bilmediqim şeyleri çok yok yok ya bunları nasıl kullanıcam yazıyla çok farkLı oluyo elemanın ßiri 40lk lc ye bağladığını film kalitesinn müthiş olduqunu yazmış teli plazmayamı baqlayp izlemiş ayıkmadım bişy kullana kullana öğrenicem sanırım onlarıda napalım...
Sa arkadaşlar sertifika sorunu için konu bi açtım fakat sonuç yok telefonumdan çok memnunum şu hatayıda kaldırabilmeyi başarırsam herşey çok güzel olucak kesin we çabuk bi yol warsa yönlendirin beni arkadaşlar daha önce bu sorunu halleden birçok arkadaş wardır bi el atarlarsa sewinirim telim 5800 red v 31.0.101
arkadaşlar şuan tlefonuma bluetooth dan veri aktarıorum ancak telefon hafızasına kaydedio bunu. malum telefon hafızasıda 80 mb kadar bişey. bluetoothdan veri yollarken direk hafıza kartına nasıl kaydedebilirim ?
tamam teşekkür ederim bende öyle yaptım inşallah gitmez. bişey daha soracam şimdi sen haritalara girdigin zaman direk yerini buluyormu yani gps kullanabilirmiyor musun? internet olmadan.