Kesinlikle mükemmel ötesi bir cihaz ben sadık bir nokıa kullanıcısyım ve nokıa bir çok modelini kullandım 5800 ise bnm hayallerimin cihazı oldu her istediğim proğramı kullanabiliyorum süper ötesi bir cihaz
Müthiş bir telefon 20 gündür kullanıyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor Wi-Fi Gps var garmin kurdum süper 8G hafıza Flv formatlarını vebile hiçbir yazılıma ihtiyac duymadan açıyor sesi çok iyi bluetooth kulaklıga çaldığı MP^ün sesini veriyor(Bu N95 bile yoktu)
Bak sana şunu söyliyim bi kısım çok problem yaşıyor gerçekten ama sayıları çok az gerisi ise nokiayı kötülemek için bi tarafından sallıyor. Mükemmel cihaz kullanmayı bilirsen. Ayrıca herkesi kötülemiyim çünkü hakkaten bi kısım problem yaşıyor
telefonumu 2 1.5 hafta önce aldım gayet memnunum ancak arada bi ufak donmalar ve gps te uyduyu geç bulma gibi bi sorun oluyor onun dışında harika bi telefoun. telefonu alırken olumsuz tepkilerle cok karşılaştım ama dokunmatiği oldukça harikulade zaten dokunmatikte iphone nun eline su döken yok
Selam arkadaşlar , benim tek derdim video klipleri müzikler gibi sıralı şekilde seyredememek bunun bir ayarı veya yolu varmı ? Bunun dışında telefon bana çok karışık geldi sonyericsson kullanıyordum daha önce ama genel olarak başarılı .
Selam arkadaşlar , benim tek derdim video klipleri müzikler gibi sıralı şekilde seyredememek bunun bir ayarı veya yolu varmı ? Bunun dışında telefon bana çok karışık geldi sonyericsson kullanıyordum daha önce ama genel olarak başarılı .
tam bi bilgim yok onla ilgili v40 olması gerekmiyoda v40ı zaten nokia paylaştı konferansla hataları duzeltmek için ama yine forumda sor kesin örenirsin
bende araştırarak biliyorum bu kadar şeyi bide arkadaşın telinden deniyorum arada yoksa daha almadım 5800 inş. 2 haftaya falan alıcam örenirsen mesaj atarsın özelden banada lazım olabilir ayrıca rica ederm..
arkdaşlar benim 5800 hakkında bir kaç sorum olacaktı bana yardımcı olursanız sevirim :::: ilk başlarda telefon sertfika hatası falan veriyordu bende sizin önerdiğiniz gibi bir internet sitesinden telefonuma sertfika aldırdım.. bir kaç gün sonra bi arkdaşım telefonumun güncellenmesi gerektiğini sölemesi üzerine nokiaclup a telefonumu vererek güncelleme gerçekleştirdim.. senmisin onu yapan ) media tuşu çalışmıyor artık ve işin kötü tarafı hala sertfika hatası veriyor bide üstüne mapslar haritalar yer ile ilgili hiçbirşey açamıyorum anlaycağınız pişman oldum üstelik eskiden kurduğum programlarıları şimdi kuramıyorum.... bu konuda ne yapmam gerekiyor birileri tüm bunlar değilde en azından tek tek (çözümleyenler varsa) cevap verirse sevinirim şimdiden teşkler arkdaşlar..