Nisaan14
Üye
5800 Haritaları
S.a. arkadaşlar konu yersiz ise kusura bakmayın lütfeen! : )
5800 alıcam bi' kaç gün sonra
kesinleşti hele bi' merkeze ineyimmm ...
daha önce kullandığım telfn e50ydi . baya bi' program kuruluydu telfn maşallah süper hız , ses kalitesi falan kullanıyordm bi süre sonra donmalar kasmalar .. soft format atıcam güvenlik kodunu unuttum atamıyorm ..sonra bi gece uykudan uyandım ....
aklıma geldi
güvenlik kodu .formatı attım fakat düzelme yokk . nasıl bi iştir hafıza kartı rehber mesajlar olduğu gibi duruyo , hard format denedim daha önce defalarcaa denemiştim fakat olmamıştı bu sefer formatı attı ve tüm verilerim 120 kişilik canım güzelim rehberim daha oo en güzel anlarımın mesajları silindi :S :S :S / gene allahtan ki . bi kaç ay önce rehberin yedeğini almıştım
fakat onlarda yeterli olmadı ...
anlayacağınız .. o gunden sonra tövbe ettim telefna program kurmaya
5800 aldığımda tuş kilidi programına ihtiyacım yok sanırım .. kilitlemeden cebe atarsam belli sürede kitleme özelliği vardır inşaallah
oyuna gerek yok .. bi wi-fi msn ve tarayıcı ve video izleyebilmk için gerekli ne varsa
haa bi de gps özelliği varmış navigasyon mu neyse ? ona da bi program lazım .. şöyle ki yol tarifi etmesine gerek yok
etsede iyi olur
bi de ücretsiz gibisndn falan 
gittiğimi ilerlediği mi göstersin yeter
çok mu şey istedim acaba ?
Sorular için önerdiğinz programlar ?
5800 alıcam bi' kaç gün sonra
kesinleşti hele bi' merkeze ineyimmm ...daha önce kullandığım telfn e50ydi . baya bi' program kuruluydu telfn maşallah süper hız , ses kalitesi falan kullanıyordm bi süre sonra donmalar kasmalar .. soft format atıcam güvenlik kodunu unuttum atamıyorm ..sonra bi gece uykudan uyandım ....
aklıma geldi
güvenlik kodu .formatı attım fakat düzelme yokk . nasıl bi iştir hafıza kartı rehber mesajlar olduğu gibi duruyo , hard format denedim daha önce defalarcaa denemiştim fakat olmamıştı bu sefer formatı attı ve tüm verilerim 120 kişilik canım güzelim rehberim daha oo en güzel anlarımın mesajları silindi :S :S :S / gene allahtan ki . bi kaç ay önce rehberin yedeğini almıştım
fakat onlarda yeterli olmadı ...anlayacağınız .. o gunden sonra tövbe ettim telefna program kurmaya
5800 aldığımda tuş kilidi programına ihtiyacım yok sanırım .. kilitlemeden cebe atarsam belli sürede kitleme özelliği vardır inşaallah
oyuna gerek yok .. bi wi-fi msn ve tarayıcı ve video izleyebilmk için gerekli ne varsa
haa bi de gps özelliği varmış navigasyon mu neyse ? ona da bi program lazım .. şöyle ki yol tarifi etmesine gerek yok
etsede iyi olur
bi de ücretsiz gibisndn falan 
gittiğimi ilerlediği mi göstersin yeter
çok mu şey istedim acaba ? Sorular için önerdiğinz programlar ?