5800 Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
5800 Haritaları
S.a. arkadaşlar konu yersiz ise kusura bakmayın lütfeen! : )

5800 alıcam bi' kaç gün sonra :D kesinleşti hele bi' merkeze ineyimmm ...

daha önce kullandığım telfn e50ydi . baya bi' program kuruluydu telfn maşallah süper hız , ses kalitesi falan kullanıyordm bi süre sonra donmalar kasmalar .. soft format atıcam güvenlik kodunu unuttum atamıyorm ..sonra bi gece uykudan uyandım .... :D :D aklıma geldi :aha: güvenlik kodu .formatı attım fakat düzelme yokk . nasıl bi iştir hafıza kartı rehber mesajlar olduğu gibi duruyo , hard format denedim daha önce defalarcaa denemiştim fakat olmamıştı bu sefer formatı attı ve tüm verilerim 120 kişilik canım güzelim rehberim daha oo en güzel anlarımın mesajları silindi :S :S :S / gene allahtan ki . bi kaç ay önce rehberin yedeğini almıştım :) fakat onlarda yeterli olmadı ...

anlayacağınız .. o gunden sonra tövbe ettim telefna program kurmaya

5800 aldığımda tuş kilidi programına ihtiyacım yok sanırım .. kilitlemeden cebe atarsam belli sürede kitleme özelliği vardır inşaallah :box oyuna gerek yok .. bi wi-fi msn ve tarayıcı ve video izleyebilmk için gerekli ne varsa :naughty: haa bi de gps özelliği varmış navigasyon mu neyse ? ona da bi program lazım .. şöyle ki yol tarifi etmesine gerek yok :d: etsede iyi olur :D bi de ücretsiz gibisndn falan :naughty::naughty: gittiğimi ilerlediği mi göstersin yeter :ehe çok mu şey istedim acaba ?

Sorular için önerdiğinz programlar ?

Perfect!

Üye
5800 kullanıyorum kendi navigasyonu zatn bedava gps var sesli uyarı var (yol rehberi)

haritaları var google earth gibi
sanırım bunları istiyorsun :)
ben memnunum gayet iyi bence belki rami biraz fazla olabilirdi ama onun dışında iyi

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
şöyLe ki; Nfs veya gta'da :D gidiyorsun ya .. harita üzerinde seni gösteriyoor :D onu diyorum işte :D :D

Nisaan14

Üye
    Konu Sahibi
ykmu arkadaslar cevap verceek olan..

daniel_23

daniel_23

Üye
evet o özellik var :D kendi programından(ovi maps) konumuma tıklayınca istemediğin kadar bilgi veriyo yok kaç derece kaç dakika hangi sokak en yakın postane vb ;)

efsane6775

Üye
ya bende bu konu uzerınde bısey sorucam hanı tv ekralarında veya pc ekralarında 5800 gorunce ev ekran temasında kırmızı bı tema varya ben ılk aldıgımda ekranda o yokdu onu nasıl yapıyoruz bılgı verırmısınız? bıde garmını nnerden ındıre bılırım ve nasıl kurucam tesekkurler
?

daniel_23

daniel_23

Üye
ya bende bu konu uzerınde bısey sorucam hanı tv ekralarında veya pc ekralarında 5800 gorunce ev ekran temasında kırmızı bı tema varya ben ılk aldıgımda ekranda o yokdu onu nasıl yapıyoruz bılgı verırmısınız? bıde garmını nnerden ındıre bılırım ve nasıl kurucam tesekkurler
?
nasıl bişey söylersen sana duvar kağıdı bulurum
garmin : : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...son-2010-01-haritasi-turkce-ilaci-337073.html

peçetelik

Üye
5800 kullanıyorum kendi navigasyonu zatn bedava gps var sesli uyarı var (yol rehberi)

haritaları var google earth gibi
sanırım bunları istiyorsun :)
ben memnunum gayet iyi bence belki rami biraz fazla olabilirdi ama onun dışında iyi

snnki nası bedava bende kntr gidior :S

cabbar100

cabbar100

Üye
Uygulamalar>Yer'e gir.Şimdi Konumlama'ya gir. Konumlama sunucusuna girip kapat.(bunu yaptığında gps sinyali geç bulabilir) Sonra Konumlama yöntemlerinden Sadece Yardımlı GPS ve Tümleşik GPS seçili olsun. Şimdi haritalara gir. Ayarlardan İnternet ayarına gelip çevrimdısı olarak ayarla. Bundan sonra kontör gitmemesi lazım.

efsane6775

Üye
ya denedım gps beklenıyor dıyo napıyım basaka bıldıgınız bıse varmı?

isa1148

Üye
arkadaşlar ben oyun yükleyemiyorum yardım edermisiniz lütfen

--------------- Ekleme ---------------

yardım edecek yok mu
):

yardım edecek yok mu
):

bekliyorum

cabbar yardımlarını bekliyom

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Cabbar100 arkadaşım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim ben girdim haritalara bedava eline koluna sağlık çok sağol :D:D:D:D:D :evet:

cabbar100

cabbar100

Üye
arkadaşlar ben oyun yükleyemiyorum yardım edermisiniz lütfen

yardım edecek yok mu
):

yardım edecek yok mu
):

bekliyorum

cabbar yardımlarını bekliyom

İsa aşağıdaki adresten istediğin oyunları yükleyebilirsin.(telefonunu 5800 xm olarak düşünüyorum)
Bazılarında güvenilir uygulama değil, süresi geçmiş sertifika gibi hatalar alabilirsin. Bunun 2 çözümü var;
1- Opda'dan sertifika alacaksın.(sonra sertifikalayacaksın)
2- Telefonu hackleyeceksin. (bu seçenek biraz tehlikeli. yeni bir kullanıcıysan forumu okuyarak deneyim kazan sonra hack yap)
Bu 2 konu hakkında da sitede bir sürü konu var. Sitede aratırsan istediğin cevapları bulabilirsin.

http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/

kartal158

kartal158

Üye
yav hard formatta fotolarda gidiyor önce hepsini bilgisyara yada hafıza kartına kopyalayıp hafıza kartını çıkarıp öle atmak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt