5800 harita ses çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freshfisher

Üye
    Konu Sahibi
5800 harita ses çıkmıyor
Arkadaşlar merhaba yakınlarda 5800 aldım.telefonda yüklü olan harita uygulamasının yeni versiyonunu ovi den yükledikten sonra haritadaki sesli uyarı çalışmaz oldu anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim

karkarkara

Üye
Sesi kısık olabilir en basitinden eğer diğer yerlerde ses sorunsuzsa orada kısık olmasının ihtimali çok düşüktür.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yandaki +- düğmeleriyle açacaksın..

freshfisher

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ses açık onla ilgili bir problem değil haritanın yeni sürümünde her şey komple değişti daha önce haritada hedef gösterip sür dediğimde gps sinyali olmadığında bile gps sinyali yok şeklinde uyarı veriyordu şimdi sadece mevcut rotayı km hesplıyor ama hiç ses yok hatta konuşma dili olarakta türkçe bayan şeklinde ayayrda yaptım ama yine de ses yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ses seviyesini ayarlardan son seviyesine getirdin mi? birde ses çıkması için navigasyon yapman gerek..

mental

Üye
Merhaba arkadaşlar bende ver. 40 güncellemesini yaptıktan sonra free olan haritayı yükledim navi yaparken ses bende de çıkmıyor lakin uygulama yöneticisinden son yuklediğim free haritayı silip eski lisanslı versiyona geçtiğimde sorun ortadan kalkıyor ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt