5800 handy klasörünü silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
5800 handy klasörünü silemiyorum
arkadaşlar handy taskmanı kurdum menü ye kendi klasörünü oluşturdu içindeki programı kendi yüklemeler adlı klasörüme attım fakat kalan hady klasörünü silemiyorum yardım edebilecek var mı?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
hady? handy klasöründen bahsediyorsun heralde.eğer telefonun hackliyse;C/private/101F4CD2/content/apshelldata.xml dosyasını biryere taşı,yani content klasörü boş kalsın.sonra menüyü bir kere açıp kapat,silinmiş olması lazım.bu dediğim şey menü düzenini format atılmış gibi sıfırlar.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
hady? handy klasöründen bahsediyorsun heralde.eğer telefonun hackliyse;C/private/101F4CD2/content/apshelldata.xml dosyasını biryere taşı,yani content klasörü boş kalsın.sonra menüyü bir kere açıp kapat,silinmiş olması lazım.bu dediğim şey menü düzenini format atılmış gibi sıfırlar.
hackli değil bu dediğini yapamaz mıyım_?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi

şu anda olmaz.ama hacklemek bayağı basit zaten.sertifikaya falan gerek kalmadı artık.5 dk da hackleme diye arattır çok basit yaparsın zaten.
yok arkadaşım ya hacklemek istemiyorum içime sinmiyor öyle

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yok arkadaşım ya hacklemek istemiyorum içime sinmiyor öyle
sinmeyecek birşey yok ki.benim dediğim şekilde hackleyince,format atarsan yine orjinale dönüyor.telefonun işletim sistemi değiştirilemeyen bir hafızada tutuluyor.yani hack yapınca işletim sistemi bozuluyor diye düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi

sinmeyecek birşey yok ki.benim dediğim şekilde hackleyince,format atarsan yine orjinale dönüyor.telefonun işletim sistemi değiştirilemeyen bir hafızada tutuluyor.yani hack yapınca işletim sistemi bozuluyor diye düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun.
sen nasıl yapıyorsun anlat bakalım şu hacki mesaj at

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
yaptım fakat bu telefonu hackledikten sonra o programları kaldırsak sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt