5800 hafıza kartını görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
5800 hafıza kartını görmüyor
arkadaşlar geçen gün otururken hafıza kartını çıkartayım dedim telefonu alalı 3 hafta oldu tuttum çıkarttım ve taktığımda görmedi hafıza kartını. belki 50 kere çıkarttım taktım yine görmedi illaki kafayı yedirtecekler şimdi sorun karttamı telefondamı ?? servise götürmeden size bi sorayım dedim

Revengeful

Emekli Yönetici
bendede oluyo. Saçma bi yöntem ama ; müzik menüsüne girip taktığında müzik ve podcast arıyor diyor ve buluyor :)

Birde telefonun hafıza kartını göstermeye ayarlı olduğundan emin ol. (mesajlar-ayarlar-diğer-kullanılan hafıza bölümünden hafıza kartını seç)

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
başka hafıza kartı takıyorum çalıştırıyor bunu çalıştırmıyor. bunu ise başka telefon çalıştırıyor garip bi durum.

death993

Üye
arkdaşım konuyu araştırırsan benimde başıma aynı şey glemişti 2 hafta öncesine kadar kartı çıkartıp taktım fakat bidaha görmedi başka bir hafıza kartı taktğımda görüodu telfonun faturasını al kvk ya git 10 dakka içinde yenisni veriyorlar ama unutma hafıza kartın telin içinde olsun telfon hafıza kartını görmüyo de çıkartıp taktım deme

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kvk ya götürdüm sorun çözüldü diğer tel eski bi lg benim kartı görmemesi doğal takar takmaz kafayı yedi :) artı kartı televizyona taktım sd girişi var ve televizyonbile bozuldu ekranda görüntüler birbirine girdi sabah verdim teli öğleden sonra glein aln dediler süper bi hizmeti var.

death993

Üye
ben demiştim ama :)))

maximusguven

Üye
    Konu Sahibi
zaten çıkarttım taktım falan demedim deseydim kesin bana patlatırlardı suçu

kaanaydin33

Üye
arkadaşlar ben de şimdi böyle bir sornla karşılaştım telefon kartı görmüyor we cok yavaş bir şekilde işlemleri yapıyor . ama bnm tel genpa götürmelimiyim sizce ???

faruq5454

Üye
arkadaslar bende 5800 cep telefonu var ve telefonun hafıza kartına hic bir sifre koymadıgım halde kendine şifre koydu bu şifreyi telefonu acıp kapattıgımda sormuyordu normal acılıyordu hafıza kartı 1ay once telefonumu sesisinin kısıklıgından dolayı garantiye verdim ve bugün geldi fakat hafıza kartım şifre istiyor acıp kapasam bile fayda etmiyor nasıl bu problemi çözebilirim bazıları telefonda sorun var diyor bilmiyorum napacagımı bilen varsa yardım etsin .. :C

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aynı Sorun Bana Da Oldu Telefon Görmüyor Kartı. Kartı Pcye Takıyorum Görüyor Ancak Bi Şey Falan Silemiyor Korumalı Dosya Falan Diyor Napacam Bi Yardım Edin

aliolgun50

Üye
arkadaslar benim telefonda hafıza kartını okumuyor hicbir hafıza kartını okumuyor yere düşürdüm bir iki kez ondan olmalı heraldede ben garrrantiye versem sıfırını alabilirmiyim garanti kapsamına girermi cevap bekliyorum

y n s c n

y n s c n

Üye
Hafıza kartında sorun olabilir, ama durduk yere neden öyle bişey olsun oda var.

xmanyak

xmanyak

Üye
banada aynısı oldu telefonun kart okuıyucusu çok dandirik hemen bozuluyo servise ver düzgün bişey takıyolar :)

Üst Alt